zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

55-jarige man aangehouden voor zware mishandeling

lees ook ...

15 medewerkers gewapende machten in verzekering gesteld

Het Openbaar Ministerie is op 27 maart jongstleden ertoe overgegaan ruim vijftien medewerkers, tewerkgesteld bij het Korps Politie Suriname, het Korps Penitentiaire ambtenaren en de Beveiliging en Bij...

De politie van het bureau Livorno heeft in de vroege ochtend van 12 september de 55-jarige Radjkapur O. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht aan de Hadji Sultan Kallanweg een voorbijganger zwaar te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierdoor een kaakfractuur op en moest medisch worden behandeld. Na medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.

De wetsdienaren die na de melding de plek aandeden voor onderzoek constateerden dat Radjkapur omstreeks 03.00 uur van die ochtend voor zijn woning stond. Op een bepaald moment liep een manspersoon voorbij, waarbij Radkapur vond dat de man opvallend naar zijn woning keek.

Hij gaf de voorbijganger daarbij te kennen een crimineel te zijn. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen de beide mannen, waarbij de bewoner ertoe overging de voorbijganger zwaar te mishandelen. Bij aankomst van de politie werd de verdachte in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Radjkapur door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime55-jarige man aangehouden voor zware mishandeling