donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

54-jarige dief Mukesh gepakt met complete hydrofoor

lees ook ...

Illegale wapenhandelaar aangehouden

Na uitgewerkte informatie is door de Criminele Inlichtingen Dienst (CID) en het Arrestatieteam (AT) van de politie een inval gepleegd in een woning annex werkplek aan de Hiraweg. Op de locatie werd de...

Mukesh M, een 54-jarige dief, die meer bekend is als ‘Boos’ werd op heterdaad betrapt met een complete hydrofoor in handen. Hij liep Hiermee maandagavond  in het Doekhieproject, toen hij staande werd gehouden volgens de informatie van de politie.

De dief betrad gewoon het terrein van de benadeelde mevrouw, liep naar de traliedeur waarachter de hydrofoor zich bevond, en sloeg de sleutels kapot. Hij ontkoppelde de hydtofoorpomp en vertrok ermee. Gelukkig had een alerte familielid van de slachtoffer, die in dezelfde buurt woont een goed overzicht op de woning van de eigenaresse.

Het viel hem op dat Mukesh een complete hydrofoor wegdroeg en vond dit vreemd. Hij ging achter hem aan in en hield de verdachte staande. De man moest  eerlijk bekennen, waar hij de hydrofoor had gestolen. Daarna werd de politie ingeschakeld. De beruchte dief werd samen met de hydrofoor overgebracht naar het politiebureau van Uitvlugt.

Mukesh die bekend is bij de politie, is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De hydrofoor is ondertussen teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime54-jarige dief Mukesh gepakt met complete hydrofoor