donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

51-jarige postpakketverzender aangehouden

lees ook ...

Drie vuurwapengevaarlijke verdachten aangehouden

Drie verdachten, Estrella H. (24), Derwin C. (28) en Manuel A. (18), allen vreemdelingen zijn opgespoord en aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo. Zij worden ervan verdacht op ...

De 51-jarige postpakketverzender Ronny D. is in de eerste week van december door de Narcoticabrigade op zijn woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden. Deze verdachte heeft op 5 oktober van het lopend jaar een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. De douanerecherche trof tijdens de controle in het postpakket achtenvijftig (58) gram cocaïne aan, die in twee pakken gestoofde mopé was verwerkt.

Samen met het postpakket werd het verderfelijk spul in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade.
Bij de voorgeleiding verklaarde Ronny aan de politie dat hij de drug had gepost op verzoek van een ex-buurman, ene M. die hij op straat had ontmoet.

Echter weet de verdachte niet waar M. nu woonachtig is. Voor het posten van de drug kreeg de postpakketverzender SRD 150 als beloning. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Ronny door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime51-jarige postpakketverzender aangehouden