donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

48-jarige man en partner aangehouden voor zware mishandeling

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

In Suriname is de 48-jarige Vincent R. door de politie van Coronie voor openlijke geweldpleging en zware mishandeling opgespoord en aangehouden. Daarna werd deze verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Zijn 43-jarige levenspartner Alicia L. meldde zich ook aan op het politiebureau.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Vincent samen met zijn partner en drie andere vrouwen in een gevecht waren geraakt. De aangeefster B. werd bij dat gevecht met een bezemstok slagen op het hoofd toegebracht, waardoor zij een barstwond opliep, terwijl de twee andere vrouwen van pijn klaagden aan hun vingers.

Intussen is de bezemstok door de politie achterhaald en hangende het onderzoek in beslag genomen. Verder is er komen vast te staan dat het om een slepende ruzie gaat tussen partijen.

Vincent R. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn partner Alicia L. na te zijn voorgeleid en verhoord is heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime48-jarige man en partner aangehouden voor zware mishandeling