maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

48-jarige man en partner aangehouden voor zware mishandeling

lees ook ...

Schutter en slachtoffer schietincident aangehouden

Een 31-jarige man genaamd Bijoris M. heeft bij een schietincident een schotverwonding opgelopen. Na de melding heeft de politie van het bureau Flora de locatie van het ongeval aan de Mr. Jagernath Lac...

In Suriname is de 48-jarige Vincent R. door de politie van Coronie voor openlijke geweldpleging en zware mishandeling opgespoord en aangehouden. Daarna werd deze verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Zijn 43-jarige levenspartner Alicia L. meldde zich ook aan op het politiebureau.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Vincent samen met zijn partner en drie andere vrouwen in een gevecht waren geraakt. De aangeefster B. werd bij dat gevecht met een bezemstok slagen op het hoofd toegebracht, waardoor zij een barstwond opliep, terwijl de twee andere vrouwen van pijn klaagden aan hun vingers.

Intussen is de bezemstok door de politie achterhaald en hangende het onderzoek in beslag genomen. Verder is er komen vast te staan dat het om een slepende ruzie gaat tussen partijen.

Vincent R. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn partner Alicia L. na te zijn voorgeleid en verhoord is heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime48-jarige man en partner aangehouden voor zware mishandeling