donderdag 23 maart 2023
26 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
3
(1)

45-jarige man brengt ex-vrouw steekverwondingen toe

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

De 45-jarige Mike B. is door de politie van het bureau De Nieuwe Grond voor vernieling en zware mishandeling aangehouden. Op 16 augustus ontvingen de wetsdienaren de melding van een aanrijding op de kruising van de Vredenburg- en de Indira Gandhiweg. Toen zij daar arriveerden constateerden de agenten dat het een steekpartij betrof bij de servicestation aan de Indira Gandhiweg.

Er werd een vrouw aangetroffen, die aanspreekbaar was, met steekverwondingen in haar buikstreek, linkerdijbeen en aan beide armen. Zij werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

Volgens de vrouw was zij op weg naar haar werk, toen zij opmerkte dat zij door haar ex-vriend Mike werd achtervolgd. Uit veiligheidsoverwegingen en eventuele hulp stopte zij ter hoogte van de servicestation en bij die gelegenheid reed Mike tot drie keren toe in op haar voertuig.

Zij stapte vervolgens voor hulp uit haar voertuig en sprong in een ander voertuig die werd bijgetankt. Zij werd daarbij met een scherp voorwerp door haar ex-vriend aangevallen en steekverwondingen toebracht op haar lichaam.

Verder gaf het slachtoffer aan dat zij een relatie van vier jaren had met de verdachte, maar zeven maanden geleden de relatie heeft beëindigd vanwege het agressief gedrag van de man. Hierdoor kreeg zij een beschermingsbevel tegen Mike, wat niet in goede aarde bij hem viel en overging tot het plegen van zijn daad.

De verdachte werd ter plekke aangehouden door de politie van het bureau De Nieuwe Grond en vervolgens overgedragen aan de Recherche van regio Midden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mike in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime45-jarige man brengt ex-vrouw steekverwondingen toe