donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

44-jarige man doodgestoken te Galibi

lees ook ...

Vrouw beroofd na commerciële vrijpartij

Ezechiël M. is op 3 mei door de politie van Livorno, na een vrijpartij in een pension, aangehouden voor diefstal middels geweldpleging. Hij heeft de mobiele telefoon van de vrouw weggenomen, nadat hij...

De 44-jarige Jerry Tapoko is zondagavond bij een steekpartij in het dorp Galibi om het leven gekomen. Toen de politie van Albina op de plek arriveerde, werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde, aangetroffen. Een arts stelde de dood vast.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het slachtoffer met de 36-jarige H.S. zat te borrelen. Op een gegeven moment viel H.S. de vrouw van Tapoko lastig, waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Omstanders kwamen ertussen en konden voor dat moment erger voorkomen.

Beide mannen vertrokken daarna richting hun woning. Onderweg naar huis begon de ruzie opnieuw en raakte het tweetal in een gevecht. H.S. haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Tapoko een steekverwonding toe in zijn linkerborst, met voor hem het noodlottige gevolg.

Door het incident met dodelijke afloop raakten dorpsbewoners zodanig verhit en vielen de verdachte aan. Met zware letsels werd H.S. ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het scherpe voorwerp waarmee het slachtoffer de fatale steek is toegebracht, is nog niet achterhaald.

H.S. is in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Tapoko na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag is genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime44-jarige man doodgestoken te Galibi