maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

40-jarige man aangehouden voor seksueel misbruik 13-jarige jongen

lees ook ...

Politie arresteert vier mannen na goudroof in Nassaugebied

Woensdagmiddag heeft een gemengd team van Regio Midden vier verdachten aangehouden bij de controlepost te Redi Doti. De aanhoudingen volgden op de beroving van een Braziliaanse man van 2 kg ruw goud i...

De politie van het bureau Livorno heeft op vrijdag 31 mei de verdachte J.H. (40) meer bekend als “Ingi” en woonachtig is in de omgeving van de Meyerweg in de kraag gevat. Deze man wordt ervan verdacht een 13-jarige jongen in de tweede week van de maand mei 2024 seksueel te hebben misbruikt.

De moeder van het slachtoffer, de 43-jarige S.G. deed op donderdag 30 mei 2024 aangifte op voormeld politiebureau, toen zij erachter kwam dat haar zoon seksueel was misbruikt en dit ook opmerkte aan zijn terughoudend gedrag.

Volgens de aangeefster speelde haar zoon op die bewuste dag samen met zijn neefje op een terrein, toen de verdachte op een gegeven moment naar haar zoon toeliep. De man vroeg de jongen om met hem naar de achterkant van het gebouw te gaan.

Haar zoon weigerde om mee te gaan, maar werd toch door de verdachte meegenomen, alwaar hij de seksuele handelingen met haar zoon pleegde. Toen de andere jongen zijn neef niet zag komen, nam hij een kijkje en betrapte de verdachte bij zijn handelingen. Het slachtoffer vertelde uit vrees niets van het geval aan zijn moeder.

De verdachte die een bekende is van de buurt werd op 31 mei 2024 door de politie opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. De man is hangende het onderzoek na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime40-jarige man aangehouden voor seksueel misbruik 13-jarige jongen