woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

37-jarige man te water geraakt en verdronken

lees ook ...

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een opletten...

De 37-jarige Amietkoemar Kasi is te water geraakt en verdronken. De politie van Jarikaba werd vrijdagavond telefonisch hierover geïnformeerd. Dit gebeurde bij de sluis ter hoogte van het crematieoord te Uitkijk. Uit het voorlopige onderzoek blijkt, dat enkele vissers nabij de sluis waren om te vissen en Kasi hielp hun om visnetten te zetten.

Hij liep op een gegeven moment op een betonnen beschoeiing die aan de sluis is bevestigd. Terwijl hij daarop liep en zich keerde, struikelde hij. Kasi kwam in het water terecht en verdween in de diepte.

Er werd gelijk een zoektocht op touw gezet door de politie in samenwerking met de brandweer, zonder enig resultaat. De politie kreeg vandaag omstreeks 8.25 uur de melding, van de hoofdbewaker van het bacovenbedrijf te Jarikaba, dat het ontzielde lichaam van Kasi is opgevist. De familie die de vroege ochtend ter plaatse was en de zoekactie had voortgezet, identificeerde het ontzielde lichaam van Kasi.

De politie is geweest voor onderzoek en schakelde de arts in, die de dood vaststelde. Het lijk vertoont geen teken van misdrijf.

Het ontzielde lichaam van Kasi is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime37-jarige man te water geraakt en verdronken