zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

35-jarige motorfietser overleeft frontale botsing met auto niet

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

Rayen Tremour heeft een frontale botsing met een personenauto niet overleefd. De aanrijding vond in de vroege ochtend van zaterdag 25 maart aan de Martin Luther King- (MLK) weg ter hoogte van mast nummer S245 plaats. De politie van het bureau Domburg deed na de melding de locatie aan voor onderzoek waar zij de zwaargewonde 35-jarige motorfietser op het rijwielpad aantroffen. Hij vertoonde geen teken van leven meer.

Zijn motorfiets werd enkele meters verwijderd op de oostelijke berm aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam van Rayen in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de motorfietser over de MLK-weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paramaribo en ging in de richting van Paranam. De autobestuurder S.A en zijn mede- inzittende A.K. reden in de tegenovergestelde richting. Op een gegeven moment maakte de autobestuurder een inhaalmanoeuvre en kwam daarbij hij op de rijhelft van de motorfietser, met voor Rayen het noodlottig gevolg. Na de botsing belandde de auto enkele meters verwijderd van de mast in de langs de weg lopende goot.

Zowel de automobilist als zijn bijrijder hebben letsels opgelopen en waren niet aanspreekbaar. Met de ambulance werden zij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Zij zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. Het is vooralsnog niet bekend als de bestuurders van beide voertuigen in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De voertuigen die aanzienlijk zijn beschadigd, zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime35-jarige motorfietser overleeft frontale botsing met auto niet