maandag 26 september 2022
25.5 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
1
(1)

35-jarige man in Coronie aangehouden voor verkrachting

lees ook ...

Veroorzaker aanrijding reed 19 jaar met vervallen rijbewijs

De politie heeft een 58-jarige man aangehouden die op 15 september de veroorzaker is geweest van een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van een supermarkt. Bij die aanrijding, waarbij ...

De 35-jarige Lloyd D. is door de politie van Coronie aangehouden voor verkrachting. Een 24-jarige jonge vrouw L.L. ging samen met enkele personen voor het doorbrengen van het lockdownweekend naar het district. Het gezelschap huurde een woning waarin zij verbleven en zich vermaakten.

Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de verdachte Lloyd in het weekend eveneens in Coronie was en op 29 mei op bezoek ging bij de groep die de woning had gehuurd. Een overgrote deel van de mensen zat op het balkon, terwijl er op het voor terrein luide muziek werd afgespeeld.

Op een bepaald moment stapte Lloyd de woning binnen en merkte op dat de jonge vrouw in de kamer lag. Hij begaf zich in de kamer, deed de kamerdeur op slot en duwde L.L. op het bed. Hierna werd de jonge vrouw seksueel misbruikt. Het slachtoffer riep om hulp, maar door de luide muziek heeft niemand haar gehoord.

Na de daad verliet Lloyd de kamer en wendde zich als een onschuldige weer tot het gezelschap. Het slachtoffer ging vervolgens in bad en zat daarna te huilen. Ze verklaarde aan een van de huisgenoten die opmerkte dat ze huilde, wat haar overkomen was. De politie van Coronie werd direct in kennis gesteld en begaf zich ter plaatse. De verdachte Lloyd werd in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime35-jarige man in Coronie aangehouden voor verkrachting