dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(3)

32-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing met vrachtvoertuig

lees ook ...

Man aangehouden voor dodelijke aanval op zwerver

Op woensdag 17 juli 2024 is de 61-jarige dakloze man A.L. om het leven gekomen na een aanval door A.S. De verdachte, A.S., beweerde dat A.L. steeds zijn broek liet zakken en zijn geslachtsdeel toonde ...

Bij een frontale botsing tussen een auto en een vrachtvoertuig heeft de 32-jarige Gillermo van Kallen dinsdag aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para het leven gelaten. Na de melding van het ongeluk reed de politie van het bureau Rijsdijk naar de plek voor onderzoek. Zij troffen een personenauto aan die aanzienlijk beschadigd is op de linkerberm van de weg aan en het vrachtvoertuig op de rechterberm.

De zwaargewonde bestuurder die geen teken van leven meer vertoonde, zat bekneld in het voertuig. Het ontzielde lichaam van Gillermo werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De bijrijder Sergio S. (33) klaagde van pijn op de borst. Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het bekomen van medische hulp.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is gebleken dat Gillermo en zijn bijrijder Sergio over de Indira Gandhiweg reden komende vanuit de richting van Rijsdijk gaande richting Lelydorp, terwijl de 50-jarige truckbestuurder N.A. in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van kilometer 22 verliet Gillermo door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op de rijhelft vsn zijn tegdnligger met als gevolg de botsing.

Het ontzielde lichaam van Gillermo is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime32-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing met vrachtvoertuig