maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(1)

31-jarige probeerde cocaïne verwerkt in mopé te verzenden

lees ook ...

De politie is op straat

Een gemengd team bestaande uit verschillende eenheden van de politie, de Militaire Politie en leden van het Beveiliging en Bijstands Dienst (BBS) heeft in het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 sep...

De Narcoticabrigade heeft de 31-jarige Yegnei M. op 20 december op zijn woonadres te Menkendam na uitgewerkte informatie aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding Wet Verdovende Middelen. Deze verdachte zag kans om ongeveer vijf maanden terug 72 gram cocaïne die was verwerkt in gestoofde mopé te posten bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Bij de aanhouding verklaarde de drugverdachte dat hij zijn identiteitskaart kwijt was, aangezien deze uit zijn voertuig was gestolen. Verder gaf hij aan dat hij van deze diefstal aangifte heeft gedaan op het politiebureau Latour.

Bij verificatie bleek de verdachte nimmer aangifte te hebben gedaan. Het onderzoek wees uit dat Yegnei niet met zijn identiteitskaart, maar met zijn rijbewijs de doos had gepost.

De identiteitskaart die zogenaamd was gestolen, werd achteraf door buurtbewoners aan hem bezorgd. De drugverdachte Yegnei is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime31-jarige probeerde cocaïne verwerkt in mopé te verzenden