zaterdag 22 januari 2022
27.1 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(1)

31-jarige probeerde cocaïne verwerkt in mopé te verzenden

lees ook ...

Lijk gevonden op oude begraafplaats; mogelijk sprake van mis...

Langs het looppad in de begraafplaats Oud Vrede en Arbeid aan de Van Sypensteynlaan is zondag het levenloze lichaam van een 55-jarige man aangetroffen. De politie vermoedt aan de hand van de aangetrof...

De Narcoticabrigade heeft de 31-jarige Yegnei M. op 20 december op zijn woonadres te Menkendam na uitgewerkte informatie aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding Wet Verdovende Middelen. Deze verdachte zag kans om ongeveer vijf maanden terug 72 gram cocaïne die was verwerkt in gestoofde mopé te posten bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Bij de aanhouding verklaarde de drugverdachte dat hij zijn identiteitskaart kwijt was, aangezien deze uit zijn voertuig was gestolen. Verder gaf hij aan dat hij van deze diefstal aangifte heeft gedaan op het politiebureau Latour.

Bij verificatie bleek de verdachte nimmer aangifte te hebben gedaan. Het onderzoek wees uit dat Yegnei niet met zijn identiteitskaart, maar met zijn rijbewijs de doos had gepost.

De identiteitskaart die zogenaamd was gestolen, werd achteraf door buurtbewoners aan hem bezorgd. De drugverdachte Yegnei is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime31-jarige probeerde cocaïne verwerkt in mopé te verzenden