zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

301 lockdownovertreders in Suriname aangehouden

lees ook ...

Grootmoeder en kleindochter laten leven bij aanrijding

Bij een verkeersongeval gisteren in Coronie zijn Oetrakoemari Barsati (56) en haar kleindochter Shanegee Barsati (13) overleden. Het verkeersongeval vond plaats op de Oostwestverbinding bij plantage M...

Er zijn in het afgelopen weekend 301 lockdownovertreders van wie 45 vrouwen door de politie aangehouden en overgebracht naar de Politieacademie. De wetsdienaren werden bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).

Zeven overtreders van de lockdown, van wie drie vrouwen, gingen vreselijk tekeer tegen de politie, omdat zij het niet eens waren met het feit dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overtreders waren zonder enige reden op de openbare weg en anderen nuttigden langs de weg alcohol. Verder zijn er in totaal achtendertig voertuigen weggesleept in opdracht van de politie. Deze autobestuurders konden hun rijbewijzen op dat moment niet tonen. Sommige chauffeurs gaven aan niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de Covid-19-maatregelen in acht te blijven nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime301 lockdownovertreders in Suriname aangehouden