dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

301 lockdownovertreders in Suriname aangehouden

lees ook ...

Man overleeft mishandeling niet; drie verdachten aangehouden...

A.S. die op zondag 19 maart 2023 zwaar mishandeld is door drie mannen en daarna door een auto werd overreden, is op 21 maart 2023 in het ziekenhuis komen te overlijden. De drie verdachten van de zware...

Er zijn in het afgelopen weekend 301 lockdownovertreders van wie 45 vrouwen door de politie aangehouden en overgebracht naar de Politieacademie. De wetsdienaren werden bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).

Zeven overtreders van de lockdown, van wie drie vrouwen, gingen vreselijk tekeer tegen de politie, omdat zij het niet eens waren met het feit dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overtreders waren zonder enige reden op de openbare weg en anderen nuttigden langs de weg alcohol. Verder zijn er in totaal achtendertig voertuigen weggesleept in opdracht van de politie. Deze autobestuurders konden hun rijbewijzen op dat moment niet tonen. Sommige chauffeurs gaven aan niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de Covid-19-maatregelen in acht te blijven nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime301 lockdownovertreders in Suriname aangehouden