zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

29-jarige man opgesloten voor mishandeling en bedreiging ex-vrouw

lees ook ...

Dronken lockdownovertreder mishandelt vrouw en vriend

In de vroege ochtend van 3 mei is de 29-jarige Jason L. (29) door de politie van het bureau Zanderij aangehouden voor zware mishandeling. Die ochtend ging hij met zijn vrouw en een vriend uit huis om ...

De 29-jarige S.R. is door de politie van Nieuw Nickerie aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw. Het slachtoffer M.S. (21) deed op dinsdag 16 maart aangifte van bedreiging en mishandeling tegen de verdachte S.R. bij de politie.

Volgens haar heeft zij een meisje met S.R., maar heeft zij de relatie al enige tijd stopgezet. De verdachte die zich met haar besluit niet kan verenigen, achtervolgde haar op 16 maart vanaf haar werkplek tot haar woonadres, waar zij een woordenwisseling kregen.

Daarbij bracht S.R. haar een slag toe in het gelaat en bedreigde haar met de dood. De situatie liep uit de hand, waarbij de vrouw door haar ex-man werd gewurgd. Een omstander kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en wist haar te bevrijden uit de benarde situatie.

De ex-man werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden door de plaatselijke politie. Bij de voorgeleiding heeft de verdachte toegegeven dat hij naar de woning van zijn ex-vrouw was getogen om over hun relatie te praten. Toen zijn ex-partner aangaf dat ze de relatie niet wilde hervatten, heeft S.R. haar mishandeld en gewurgd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is S. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime29-jarige man opgesloten voor mishandeling en bedreiging ex-vrouw