maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

28-jarige vrouw ingesloten voor twee inbraken

lees ook ...

Man op luchthaven aangehouden met 6,5 kilogram cocaïne

Op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven te Zanderij is de 41-jarige B.G zondagochtend door de medewerkers van Luchtvaartbeheer Security aangehouden. Bij controle zijn 31 pakjes - vermoedeli...

De 28-jarige vrouw Y.S. is op 1 april door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden op haar woonadres te Uitvlugt. Twee benadeelden deden aangifte op het politiebureau voor gekwalificeerde diefstal.

Uit de woning van M.D. zijn onder andere een 42 inch televisietoestel en twee laptops weggenomen. Uit het huis van de tweede benadeelde M.S. zijn twee horloges, sieraden en parfums weggenomen.

De politie startte met een onderzoek waarbij uit camerabeelden bleek dat een bepaalde personenauto gebruikt was bij beide inbraken. Door middel van het kentekennummer kwam de politie erachter dat Y.S. de auto had gehuurd bij een auto verhuurbedrijf.

Volgens verklaring van Y.S. heeft zij het voertuig op haar naam gehuurd voor een vriendin van haar. Y.S. verklaarde vervolgens dat slechts een roepnaam van die vriendin haar bekend is en dat zij niet weet waar haar vriendin woonachtig is.

In het belang van het onderzoek is Y.S. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Het voertuig dat zij op haar naam heeft gehuurd is hangende het onderzoek in beslag genomen, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime28-jarige vrouw ingesloten voor twee inbraken