woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

28-jarige man zonder rijbewijs vast na veroorzaken aanrijding

lees ook ...

Man verkoopt sieraden werkgever aan juwelier

De 36-jarige Sharwien G. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) op zijn woonadres te Lelydorp opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan i...

De 28-jarige autobestuurder Rashaan A. is op 3 januari door de politie van het bureau Latour, na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij reed op diezelfde dag omstreeks 20.30 uur aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Asraf Safoeralaan een bromfietser aan. Na de melding van de aanrijding deden de wetsdienaren van voormeld bureau de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werd de 69-jarige bromfietser Max V. met zwaar lichamelijk letsels op het wegdek aangetroffen. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij heeft een linkerbovenbeen fractuur opgelopen en is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder kort voor de aanrijding over de Indira Gandhiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Latour en ging naar die van de Saronbrug, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van de Asraf Safoeralaan wilde Rashaan een enorme file vermijden en sloeg rechts af het terrein van een plastiekfabriek op om te keren. Bij die gelegenheid hield hij geen rekening met het rechtdoor gaand verkeer en reed de bromfietser aan.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime28-jarige man zonder rijbewijs vast na veroorzaken aanrijding