dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
4.5
(2)

25-jarige mishandelt medewerker telecombedrijf om uitblijven internet

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

Een medewerker van een telecombedrijf is zodanig afgetakeld door een boze 25-jarige man, dat die moest worden overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. De dader heeft voor de mishandeling een balk gebruikt.

Het Command Center speelde een bericht door aan de politie van Latour, dat een zware mishandeling en vernieling zich had voorgedaan aan de Latourweg. De politie deed de locatie aan voor onderzoek, waarbij bleek dat medewerkers van een telecombedrijf bezig waren met werkzaamheden langs de openbare weg.

Zij verklaarden dat een ongeduldige jongeman, die het vermoedelijk erg vond dat hij geen internet had naar hun toekwam en vroeg hoelang het nog zou duren, voordat hij weer kon beschikken over internet. De medewerkers vroegen hem nog even geduld te betrachten, aangezien de werkzaamheden nog enige tijd zouden duren.

Dit antwoord viel niet in goede aarde bij C.C. en toen hij opmerkte dat het internetprobleem nog niet was opgelost ging hij over tot de mishandeling van de medewerker. C.C. meldde zich op 16 februari aan op het politiebureau Latour. Naast de mishandeling van de medewerker heeft hij ook de ruit van het dienstvoertuig kapotgeslagen.

De verdachte werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime25-jarige mishandelt medewerker telecombedrijf om uitblijven internet