zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

25-jarige man in Suriname door 16-jarige partner doodgestoken

lees ook ...

35 mobiele telefoons gestolen; verdachte aangehouden

De politie heeft op 1 januari vier verdachten aangehouden voor inbraak in een telefoonshop. Drie van ze de 31-jarige V.S, G.S (25) en S.A (34) bleken niet betrokken te zijn geweest bij het strafbare f...

De 25-jarige Pascal Andrew die op 5 november dood is aangetroffen in een woning aan de Oude Charlesburgweg is doodgestoken. Het lijk van Pascal vertoonde een steekverwonding, waarbij een deel van een scherp voorwerp vastzat in het lichaam. Het vermoeden bestond direct bij de politie dat de jongeman om het leven moet zijn gebracht. Een ingeschakelde arts heeft officieel de dood vastgesteld. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer door de 16-jarige verdachte A.A. is neergestoken. Zij is vermoedelijk de partner van Pascal en uit die relatie is er een kindje van ongeveer één jaar oud. Volgens verklaring van de verdachte dacht zij dat het om een inbreker ging die de woning binnendrong.

Aangezien de woning, niet van elektriciteit is voorzien en pikdonker was, greep zij naar het scherp voorwerp en zwaaide daarmee de eerste keer in de richting van de onbekende man. Op een gegeven moment werd zij ter hoogte van de badkamer door het slachtoffer gegrepen en bij die gelegenheid bracht de vrouwelijke verdachte Pascal een fatale steek in zijn borststreek toe.

Na de daad verliet A.A. samen met haar kindje de woning. Later op de dag maakte zij contact met een buurtbewoner, waarbij zij aangaf dat er vermoedelijk een inbreker de woning was binnengedrongen. Naar aanleiding daarvan ging de buurtbewoner op het adres en trof het levenloze lichaam van de man in een plas bloed aan. De politie werd gelijk ingeschakeld.

Het deel van het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen.  A.A. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Gezien haar jeugdige leeftijd is zij ondergebracht in het Opa Doelie Doorgangscentrum. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Crime

Grote partij sigaretten in beslag genomen

Er is door medewerkers va...

meer Crime nieuws »

meest gelezen

Nepbonuman wilde zelfmoord plegen

48 lockdownovertreders opgepakt

Drie verkeersdoden op kerstnacht

Nepagenten achtervolgd en aangehouden

Lijk in vat geïdentificeerd

Home Crime 25-jarige man in Suriname door 16-jarige partner doodgestoken