zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
5
(1)

24-jarige tawaman vast voor mishandeling muloleerling

lees ook ...

22-jarige vrouw overleeft aanrijding niet

De 22-jarige bijrijder Soraya Sibelo is vrijdagmiddag bij een verkeersongeval nabij km 160 op de afdamming in het district Coronie komen te overlijden. Bij aankomst troffen de wetsdienaren een voertui...

De 24-jarige assistent van de buschauffeur, ook wel tawaman genoemd, Shaquelle R. is op 29 november door de politie van het bureau Latour aangehouden. Hij mishandelde eerder op die dag de 17-jarige scholier O.J. in een PL-lijnbus. Shaquelle was de mening toegedaan dat de scholier vaker naar hem had toegeschreeuwd dat hij een vriendje is. 

De waarschuwingen van de buschauffeur om de leerling met rust te laten hebben niet geholpen, want de tawaman ging op de jongen af. Shaquelle bracht met zijn handen en knieën O.J. harde slagen toe op zijn lichaam en in zijn gezicht. Het slachtoffer liep letsels op en is na medische behandeling verwezen naar de KNO-arts die hem vervolgens doorverwees naar de kaakchirurg.

Hangende het onderzoek is Shaquelle na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime24-jarige tawaman vast voor mishandeling muloleerling