zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

23-jarige student aangehouden bij postbedrijf

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De 23-jarige student Junior R. werd in de eerste week van maart door de douane in de kraag gevat voor Overtreding Wet verdovende Middelen (WvM). Hierna werd hij overgedragen aan Narcoticabrigade die belast is met het verder onderzoek. Op 3 maart begaf Junior zich naar het postbedrijf om zijn post op te halen.

De douane constateerde tijdens de controle dat er in totaal 804 gram hasj in het pakket zat verborgen. Junior werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bij een nader ingesteld onderzoek door de Digitale Recherche bij het postbedrijf, kwam belangrijke informatie aan het licht, die door de rechercheurs werd uitgewerkt. De 27-jarige Gilliano B. kwam in beeld. Hij werd op maandag 28 maart aangezegd het politiebureau aan te doen. Volgens verklaring van deze drugverdachte kregen zowel hij als zijn kompaan post met drug daarin verborgen, waarna die verder werd gedistribueerd.

Gilliano is net als zijn kompaan Junior na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime23-jarige student aangehouden bij postbedrijf