woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

23-jarige man aangehouden voor poging tot auto-inbraak

lees ook ...

Drugsbestrijdingsteam houdt passagiers met 10 kg cocaïne aan...

Op zaterdagochtend 27 mei 2023 heeft het Bestrijding Internationale Drug (BID) team op de Internationale J.A.P. luchthaven twee passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aa...

Leden van de Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben op 6 maart na uitgewerkte informatie de 23-jarige verdachte R.P. aan de Willem Campagnestraat opgespoord en aangehouden. De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg op 3 maart van het Command Center een melding dat enkele verdachten hadden gepoogd in te breken in een voertuig dat voor een winkelpand aan de Indira Gandhiweg geparkeerd stond.

De wetsdienaren deden bedoelde locatie aan en troffen de 43-jarige Y.C. aan. Volgens zijn verklaring bleef het slechts bij een poging van auto-inbraak. Toen de verdachten hem zagen, stapten zij in een gereedstaand voertuig. De man rende in de richting van de auto, greep het portier van het voertuig vast, maar werd daarbij meegesleurd en liep daardoor letsels op.

Naar aanleiding van het beeldmateriaal, werd het kentekennummer van de vluchtauto door de wetsdienaren getraceerd. De verdachte R.P. kwam in beeld en werd op 6 maart aangehouden. Ook de vluchtauto is achterhaald en in beslag genomen.

R.P. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek voor poging diefstal middels braak in verzekering gesteld. De politie vermoedt dat R.P. en zijn voortvluchtige kompanen meer op hun kerfstok hebben.

Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt. De Recherche van Regio midden is belast met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime23-jarige man aangehouden voor poging tot auto-inbraak