donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
4
(2)

23-jarige jongedame verzint beroving

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

Chanell V. heeft de politie een verzonnen verhaal voorgehouden. Zij is intussen aangehouden. Op 11 november deed ze aangifte op het politiebureau. De 23-jarige vrouw hield de agenten voor dat zij door twee mannen, die zaten op een bromfiets, was beroofd. 

Zij stond op het punt steenslag te kopen nabij Grassalco aan de Martin Luther Kingweg, toen de twee verdachten haar beroofden van haar geld waarmee zij bezig is een huis te bouwen. Naderhand belde de vader van de aangeefster uit Nederland en gaf de politie te kennen dat het zijn geld is en dat er voor hem een woning wordt gebouwd.

De rechercheurs stelden een onderzoek in, waarbij er werd geconstateerd dat de aangeefster geen slachtoffer is van een beroving, maar dat zij deze heeft verzonnen. De jonge vrouw werd ontboden naar het politiebureau.

Toen Chanell zich op 14 november aanmeldde bij de politie is zij direct in de boeien geslagen. Na te zijn voorgeleid is de jonge vrouw na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime23-jarige jongedame verzint beroving