donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
4
(2)

23-jarige jongedame verzint beroving

lees ook ...

Rover aangehouden

De 43-jarige verdachte Edmundo A. is na speurwerk van het Regio bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres te Domburg opgespoord en aangehouden. Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag...

Chanell V. heeft de politie een verzonnen verhaal voorgehouden. Zij is intussen aangehouden. Op 11 november deed ze aangifte op het politiebureau. De 23-jarige vrouw hield de agenten voor dat zij door twee mannen, die zaten op een bromfiets, was beroofd. 

Zij stond op het punt steenslag te kopen nabij Grassalco aan de Martin Luther Kingweg, toen de twee verdachten haar beroofden van haar geld waarmee zij bezig is een huis te bouwen. Naderhand belde de vader van de aangeefster uit Nederland en gaf de politie te kennen dat het zijn geld is en dat er voor hem een woning wordt gebouwd.

De rechercheurs stelden een onderzoek in, waarbij er werd geconstateerd dat de aangeefster geen slachtoffer is van een beroving, maar dat zij deze heeft verzonnen. De jonge vrouw werd ontboden naar het politiebureau.

Toen Chanell zich op 14 november aanmeldde bij de politie is zij direct in de boeien geslagen. Na te zijn voorgeleid is de jonge vrouw na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime23-jarige jongedame verzint beroving