maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(1)

22-jarige vrouw overleeft aanrijding niet

lees ook ...

Dodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte ‘Ram...

Op zaterdag 24 februari 2024 werd G.I., ook bekend als "Rambo", betrapt tijdens het stelen van een fles parfum in een winkel aan de Drs. Sophie Redmondstraat, waar hij vermoedelijk een zwerversbestaan...

De 22-jarige bijrijder Soraya Sibelo is vrijdagmiddag bij een verkeersongeval nabij km 160 op de afdamming in het district Coronie komen te overlijden. Bij aankomst troffen de wetsdienaren een voertuig in de langs de weg lopende trens aan. Zowel de bestuurder als de bijrijder Soraya waren reeds door omstanders uit het voertuig gehaald.

De automobilist was niet aanspreekbaar, terwijl de bijrijder geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de 22-jarige jonge vrouw vast. De bestuurder C.R. (34) werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie.

Volgens het voorlopige onderzoek is geconstateerd dat de bestuurder en de bijrijder omstreeks 14.30 uur vanuit Paramaribo reden richting Nickerie. Nabij km 160 op de afdamming in het district Coronie verloor C.R. door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam een aantal meters verder in een ondiepe langs de weg lopende trens terecht.

Het ontzielde lichaam van Soraya is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime22-jarige vrouw overleeft aanrijding niet