vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
5
(1)

22-jarige door onbekende Jamaicaan benaderd om drugs te posten

lees ook ...

Worstman die drugs verkocht aangehouden

De 37-jarige Rudy T is door leden van de afdeling Narcoticabrigade, na verkregen en uitgewerkte informatie, aan de Tout Lui Fout Middenweg ter hoogte van een supermarkt opgespoord en aangehouden. Volg...

De 22-jarige Chenerro P. is op 12 december op zijn woonadres in Paramaribo-Centrum door rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade opgespoord en aangehouden. Hij zou door een onbekende Jamaicaanse man, die voorbij zijn woning liep, zijn gevraagd of hij wat geld wilde verdienen door een doos voor de vreemdeling te posten.

Hij stemde toe en na ongeveer twee weken ging de onbekende man ten huize van Chenerro en overhandigde hem een souvenir waarin 75 gram cocaïne verborgen zat. Hiervoor kreeg de jongeman SRD 1000, waarna hij met de taxi naar een postbedrijf ging om het souvenir te posten.

De douanerecherche onderschepte tijdens visitatie de drug, waarna het verderfelijk spul en het souvenir in beslag werden genomen. Deze werden vervolgens overgedragen aan de Narcoticabrigade. Naar zeggen van de drugsverdachte weet hij niet waar de vreemdeling woonachtig is.

Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is Chenerro door de politie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime22-jarige door onbekende Jamaicaan benaderd om drugs te posten