zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
4
(1)

21-jarige vast voor poging omkoping politieman

lees ook ...

Illegale wapenhandelaar aangehouden

Na uitgewerkte informatie is door de Criminele Inlichtingen Dienst (CID) en het Arrestatieteam (AT) van de politie een inval gepleegd in een woning annex werkplek aan de Hiraweg. Op de locatie werd de...

De 21-jarige S.K. zit vast voor het omkopen van een politieman. Hij is op 26 januari aan de Jodenbreestraat ter hoogte van de Jodenbree Mall tijdens een verkeerscontrole aangehouden. Een politieman die op die bewuste dag bezig was met een verkeerscontrole, zag op een bepaald moment een voertuig zonder voor kentekenplaat en getinte ruiten naderen.

De politieambtenaar sommeerde de bestuurder te stoppen, waarna hij de man voorhield dat hij in overtreding was en dat hij proces verbaal aangezegd zou worden. De overtreder stapte uit de auto en om zijn weg ongestoord verder te kunnen vervolgen, probeerde de bestuurder de wetsdienaar voor de geconstateerde overtreding om te kopen.

De politieman speelde gelijk hierop in door S.K. voor het begaan van het strafbaar feit direct aan te houden en over te brengen naar het politiebureau aan de Keizerstraat.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.K. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime21-jarige vast voor poging omkoping politieman