donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
4
(1)

21-jarige vast voor poging omkoping politieman

lees ook ...

Jeugdigen aangehouden voor bromfietsdiefstal

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft de twee jeugdige verdachten M.P. en K.D., beiden 17 jaar oud in het district Nickerie aangehouden. Zij hebben zich op zondag 12 maart 2023 schuldig gemaa...

De 21-jarige S.K. zit vast voor het omkopen van een politieman. Hij is op 26 januari aan de Jodenbreestraat ter hoogte van de Jodenbree Mall tijdens een verkeerscontrole aangehouden. Een politieman die op die bewuste dag bezig was met een verkeerscontrole, zag op een bepaald moment een voertuig zonder voor kentekenplaat en getinte ruiten naderen.

De politieambtenaar sommeerde de bestuurder te stoppen, waarna hij de man voorhield dat hij in overtreding was en dat hij proces verbaal aangezegd zou worden. De overtreder stapte uit de auto en om zijn weg ongestoord verder te kunnen vervolgen, probeerde de bestuurder de wetsdienaar voor de geconstateerde overtreding om te kopen.

De politieman speelde gelijk hierop in door S.K. voor het begaan van het strafbaar feit direct aan te houden en over te brengen naar het politiebureau aan de Keizerstraat.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.K. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime21-jarige vast voor poging omkoping politieman