woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

21-jarige steekt andere man in de hals

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekverwonding had toegebracht in zijn halsstreek.

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Livorno die de plek aandeed voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is komen vast te staan dat het slachtoffer P.L. op die bewuste avond voor een winkelpand stond te praten met een groep mensen. Op een bepaald moment raakte P.L. in een woordenwisseling met de mannen waarmee hij was. S.M. die zich in de directe omgeving bevond, kwam zich daarmee bemoeien, waardoor S.M. en P.L. ruzie kregen en elkaar te lijf gingen.

S.M. haalde daarbij een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij zijn tegenstander een steekverwonding toebracht in zijn halsstreek. Het slachtoffer werd vervolgens per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het scherp voorwerp werd op de verdachte aangetroffen en in beslag genomen, waarna S.M. ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.M. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime21-jarige steekt andere man in de hals