dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
5
(1)

20-jarige mishandelt man in rolstoel

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op maandag 24 juli 2023 de verdachte B.R. (20) gearresteerd wegens het mishandelen van de 53-jarige invalide man R.R. met een scherp voorwerp aan de Toevluchtweg in het ressort Welgelegen. Na de melding van de mishandeling kwamen de wetsdienaren ter plaatse voor onderzoek en troffen het slachtoffer met letsels in zijn rolstoel aan.

Hij werd per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat de verdachte B.R. dagelijks langs het huis van het slachtoffer liep en hem herhaaldelijk lastigviel.

Op de bewuste dag verzocht het slachtoffer hem om hem met rust te laten, gezien zijn amputatie en rolstoelafhankelijkheid. In reactie hierop haalde B.R. een scherp voorwerp uit zijn tas en viel hij de invalide man aan, voordat hij de plaats verliet.

Na grondig speurwerk werd de verdachte B.R. op zijn woonadres aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verdere verhoor. In afstemming met het Openbaar Ministerie is B.R. in verzekering gesteld gedurende het lopende onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime20-jarige mishandelt man in rolstoel