zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

19-jarige jongeman gewond door kapverwondingen; verdachte aangehouden

lees ook ...

Jeugdigen in ‘Opa Doeli’ voor het aansteken van ...

Buurtbewoners hebben op dinsdag 26 september 2023 de zes jeugdige verdachten B.A, 14, B.C,15, B.K 13, B.S 16, N.F18 en S.S.12 jaar op een adres in het ressort Geyersvlijt aangehouden, nadat zij droog ...

De politie van het bureau Latour heeft op zondagavond 11 juni 2023 de verdachte M.K. opgespoord en aangehouden in het ressort Latour. M.K. wordt ervan verdacht eerder die avond de 19-jarige R.H. met een scherp voorwerp verwond te hebben in zijn gezicht en onderrug. Het slachtoffer was reeds naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp voordat de politie ter plaatse arriveerde.

De politie heeft het ziekenhuis bezocht en de gewonde R.H. aangetroffen. Volgens het slachtoffer werd hij tijdens het uitstappen uit een tourbus onverwachts vastgegrepen door twee mannen, waarvan één hem aanviel met een scherp voorwerp. Na de aanval slaagde R.H. erin weg te rennen en werd hij door een familielid naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte M.K. is diezelfde avond door de politie gearresteerd en naar het politiebureau overgebracht. Het gebruikte scherpe voorwerp is in beslag genomen. M.K. is in voorlopige hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek, na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie werkt aan de arrestatie van de tweede verdachte.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime19-jarige jongeman gewond door kapverwondingen; verdachte aangehouden