zaterdag 23 september 2023
28.3 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

19-jarige dief die kabels uit vliering stal, opgesloten

lees ook ...

Seksueel misbruik: Twee verdachten gearresteerd in Domburg n...

Op donderdag 14 september 2023 heeft de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg twee verdachten, L.J. (18) en S.W. (34), aangehouden. Deze twee personen worden ervan beschuldigd dat...

De politie van het bureau Latour deed op maandag 24 juli na een melding dat een dief zich in de vliering van een woning aan de Pontsteeg bevond, de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst trof de politie de 33-jarige bewoner C.G. aan, die aangaf dat hij telefonisch door een buurvrouw in kennis was gesteld dat een manspersoon zich in de woning van zijn vader bevond. In een filmpje dat hij eveneens opgestuurd kreeg was duidelijk te zien hoe een manspersoon de elektrische kabels van de woning wegtrok.

De politieambtenaren begaven zich in de woning alwaar er een jacket werd aangetroffen, die vermoedelijk de dief toebehoorde. Bij een ingesteld onderzoek trof de politie T.S. in de vliering van de woning aan. Hij werd gesommeerd uit de vliering te komen, waarbij op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een gas buck en een elektrische kabel.

De 19- jarige verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd T.S. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime19-jarige dief die kabels uit vliering stal, opgesloten