donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

16-jarige die drugs en alcohol cellenhuis binnen smokkelt, wordt gepakt

lees ook ...

Seksueel misbruik: Twee verdachten gearresteerd in Domburg n...

Op donderdag 14 september 2023 heeft de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg twee verdachten, L.J. (18) en S.W. (34), aangehouden. Deze twee personen worden ervan beschuldigd dat...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft in de vroege ochtend van zaterdag 05 augustus 2023, de 16-jarige verdachte M.G. achter het cellenhuis van het voormeld politiebureau aangehouden.

Het meisje probeerde op die bewuste dag een hoeveelheid drugs, alcohol en een telefoon het cellenhuis binnen te smokkelen. M.G begaf zich met een taxi op het terrein van het politiebureau, stapte uit en plaatste de verboden spullen in een door de arrestanten klaargezette tas. Deze tas was via een opening bij de badkamer van het cellenhuis middels een touw aan de buitenkant van het gebouw naar beneden gebracht.

Hierna stapte zij weer in om weg te rijden, maar een alerte dienstdoende politieman die het zag gebeuren, kon dit voorkomen. Hij sloeg alarm, waardoor de taxichauffeur K.G. (23) en de verdachte M.G. door de andere wetsdienaren werden staande gehouden. De tas met drugs, de flessen alcohol en de telefoon konden nog optijd worden  Ditvastgegrepen, terwijl de arrestanten het reeds in het cellenhuis trokken.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de toen reeds aagehouden verdachte M.G. in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de taxichauffeur na verhoor door de politie werd heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime16-jarige die drugs en alcohol cellenhuis binnen smokkelt, wordt gepakt