zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

15-jarigen stelen halsketting baby

lees ook ...

Ontwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd

Het ontwerp van de nieuwbouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), is op donderdag 01 december 2022 aan President Santokhi gepresenteerd door de architecten die met het ontwerp belast zijn. H...

Twee tieners, beide 15 jaar, zijn door de politie van Santodorp aangehouden. Het duo wordt verdacht van het stelen van een gouden halsketting van een baby. De moeder van de zuigeling deed van deze diefstal aangifte op  politiebureau. Volgens verklaring van de aangeefster woont zij in het stadscentrum. Op die bewuste dag bracht ze een bezoek aan haar moeder die op Santodorp woonachtig is.

Toen zij terugkeerde naar huis en al in de stad was, ontdekte ze dat de halsketting van haar dochtertje niet aan haar hals was. Zij ging terug naar haar moeder en confronteerde haar 15-jarige neefje H.M., die bij haar moeder woont en eerder op de dag met de baby op het erf rondliep met het voorval.

H.M. ontkende wat van deze diefstal af te weten. Onderzoek wees uit dat de buurjongen O.P. alias “Jopi” de ketting moet hebben genomen en de opbrengst zou delen met H.M.

De verdachte O.P. die onhandelbaar is, ontkent echter betrokken te zijn bij het strafbare feit. De halsketting is echter nog niet achterhaald.
Beide verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Vanwege hun jeugdige leeftijd is het tweetal ingesloten in het Jeugd
Doorgangscentrum te Opa Doeli. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime15-jarigen stelen halsketting baby