maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moeders freezer

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aantal geplukte kippen uit haar freezer had weggenomen.

Uit het verhoor van de verdachte bleek dat hij de diefstal had gepleegd omdat hij door zijn moeder en stiefvader uit huis was gezet en zonder voedsel zat. Het is nog niet bekend wat R.A. met de gestolen kippen heeft gedaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om de verdachte, hangende het onderzoek, in verzekering te stellen. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is R.A. ingesloten in het jeugddoorgangshuis te Opa Doeli. De politie onderzoekt de zaak verder om alle details en omstandigheden rondom het incident helder te krijgen.

Het incident benadrukt de complexe situaties waarin sommige jongeren zich bevinden, en de politie hoopt op een rechtvaardige oplossing voor alle betrokken partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moeders freezer