woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

13-jarig meisje dodelijk aangereden; bestuurder doorgereden

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

Dinsdagavond, 7 maart, is de 13-jarige Avanaisa Rowley dodelijk aangereden. De aanrijding vond plaats aan de Bomaweg. De politie van het bureau Santoboma kreeg van het Command Center een melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de Bomaweg ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer Avanaisa, dat geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende berm aan. De politieambtenaren constateerden tijdens het voorlopige onderzoek dat Avanaisa kort tevoren door een witgelakt voertuig was aangereden.

Een zus van het slachtoffer gaf de politie te kennen dat zij samen met haar vriend en Avanaisa over de Bomaweg liepen. Zij kwamen vanuit de richting van de Welgedacht A-weg en gingen in de richting van de Welgedacht C-weg, terwijl de automobilist in tegenovergestelde richting reed.

Ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica week het witgelakt voertuig plotseling uit en reed op hun in, met als gevolg dat haar jongere zus dodelijk werd aangereden. De zus en haar vriend zijn ongedeerd gebleven. Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Aan de opsporing en aanhouding van de doorrijder wordt gewerkt.

Het ontzielde lichaam van Avanaisa is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime13-jarig meisje dodelijk aangereden; bestuurder doorgereden