zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
5
(1)

Dieven op heterdaad betrapt op Lelydorp

lees ook ...

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging bra...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres...

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de middag van zaterdag 25 maart 2023 in samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) de verdachte G.M. aangehouden, na een dievenmelding te hebben gekregen aan de Sahiwalsteeg,

G.M. en vier kompanen werden op heterdaad betrapt kort nadat zij de inbraak hadden gepleegd in een woning aan de Sahiwalsteeg. Daarbij namen de verdachten een aantal waardevolle goederen weg. Door kordaat optreden van de buurtbewoners werd G.M. die in een wit gelakte voertuig zonder kentekenplaten zat, aangehouden.

Zijn vier kompanen zagen kans via het aangrenzend bos te vluchten. De buitgemaakte waardevolle goederen zijn nog niet achterhaald. Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte G.M. eveneens betrokken is geweest bij andere gepleegde inbraken.

G.M. werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het voertuigwerdv ook in beslag genomen. Aan de aanhouding van de vier voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDieven op heterdaad betrapt op Lelydorp