vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Dieven op heterdaad betrapt op Lelydorp

lees ook ...

Supervisor gearresteerd door Narcoticabrigade voor rol in dr...

Op zondag 24 maart 2024 heeft de Narcoticabrigade een belangrijke stap gezet in het onderzoek naar een grote drugsvangst door de arrestatie van de 37-jarige D.S. Deze verdachte, werkzaam als loading s...

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de middag van zaterdag 25 maart 2023 in samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) de verdachte G.M. aangehouden, na een dievenmelding te hebben gekregen aan de Sahiwalsteeg,

G.M. en vier kompanen werden op heterdaad betrapt kort nadat zij de inbraak hadden gepleegd in een woning aan de Sahiwalsteeg. Daarbij namen de verdachten een aantal waardevolle goederen weg. Door kordaat optreden van de buurtbewoners werd G.M. die in een wit gelakte voertuig zonder kentekenplaten zat, aangehouden.

Zijn vier kompanen zagen kans via het aangrenzend bos te vluchten. De buitgemaakte waardevolle goederen zijn nog niet achterhaald. Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte G.M. eveneens betrokken is geweest bij andere gepleegde inbraken.

G.M. werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het voertuigwerdv ook in beslag genomen. Aan de aanhouding van de vier voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDieven op heterdaad betrapt op Lelydorp