maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Slachtoffer beroving wordt opgeroepen zich te melden

lees ook ...

BID team houdt drie drugssmokkelaars aan op Pengelluchthaven...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op de Internationale J.A. Pengelluchthaven drie passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aangehouden. De gearresteerde...

De politie van het bureau Uitvlugt roept hierbij het slachtoffer van een poging tot beroving op de hoek van de Cocobiaco- en de Lallarookhweg op, zich op het bureau aan te melden voor het doen van aangifte.

Het slachtoffer kwam op vrijdag 09 december tussen 22.15 en 22.30 uur in de avond met twee andere vrouwspersonen uit een restaurant op bovengenoemde locatie. Toen de vrouw naar haar voertuig liep, stopte er plotseling een manspersoon die gezeten was op een bromfiets met zijn kompaan, naar haar toe om haar van haar tas te beroven.

De vrouw stribbelde tegen en samen met de twee anderen schreeuwde zij om hulp, waardoor de dader er niet in slaagde haar te beroven. Hij sprong op de bromfiets alwaar zijn kompaan hem opwachtte, waarna de twee verdachten in volle vaart wegreden. Drie manspersonen die het gegil van de drie vrouwspersonen hoorden, reageerden direct daarop en zette de achtervolging in. Het gelukte deze drie omstanders één van de verdachte staande te houden en hem over te brengen naar het politie bureau Uitvlugt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is deze verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie roept deze drie vrouwspersonen op zich ter afronding van het onderzoek op het voormeld politiebureau aan te melden. Dit politiebureau is te bereiken op het telefoonnummer 498045.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSlachtoffer beroving wordt opgeroepen zich te melden