woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Vijf straatrovers in verzekering gesteld

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in de avond van dinsdag 11 oktober vijf roofverdachten, waar onder een vrouwspersoon opgespoord en aangehouden. De eerste drie verdachten, Stefano G., 22 jaar, Derick P., 24 jaar en Rivaldo, M., 21 jaar, reden over de Anton Dragentenweg in een witgelakte voertuig, toen zij in de kraag zijn gevat.

Het witgelakte voertuig was ook het voertuig waarmee ze het strafbare feit hebben gepleegd. De twee andere verdachten Chayenne W., 35 en Miquel T., 26, die zich in een grijsgelakte voertuig verplaatsten, werden kort daarna aan de Marie Currie straat in de boeien geslagen. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Het vijftal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een straatberoving die gepleegd is op zaterdag 08 oktober aan de Gompertstraat. Daarbij werd weggenomen een zwarte schoudertas inhoudende een zwarte mobiele telefoon met charger, een bruine portemonnee met een ID-kaart op naam van de aangever en twee roze etuis met een onbekend geldbedrag in SRD.

De benadeelde Robby A. deed van deze straatberoving aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. Tijdens een ingesteld onderzoek kwamen de vijfverdachten in beeld en werden zij met assistentie van het RBTP op 11 oktober aangehouden. De roofverdachten werden vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVijf straatrovers in verzekering gesteld