maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
5
(2)

Zus Kim Jong Un: ‘Dreigementen Joe Biden tonen dementie aan’

lees ook ...

Kom na ini, nyan en dringi nanga dem di deh keba 

Joel Martinus, alias Bordo of Money hond, zit in een gevangenis in Brazilië en wacht om uitgeleverd te worden. Hij ervaart de consequenties van zijn daden.  Wordt hij uitgeleverd aan Frankrijk, dan za...

De zus van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un, Kim Yo Jong, heeft kritiek geuit op de Amerikaanse president Joe Biden wegens ‘nucleaire dreigementen’.

Ze zei dat dit de “dementie van bejaarden” aantoont en “zal leiden tot een versterking van het atoomarsenaal van haar land”. (Bron: TPO d.d. 24 april 2023)

Paus Franciscus, die een reis naar Hongarije begon, waarschuwde vrijdag met klem voor de gevaren van het toenemende nationalisme in Europa en vertelde de regering van Boedapest dat het accepteren van migranten samen met de rest van het continent een echt teken van christendom zou zijn. (Bron: TPO d.d. 28 april 2023)

Paus Franciscus vertelde de regering van Boedapest dat het accepteren van migranten samen met de rest van het continent een echt teken van christendom zou zijn. Deze uitspraak toont de ’dementie van bejaarden’ aan.

‘Rutte waarschuwt EU voor val zoals Romeins Rijk’ (Ik hoop niet dat Rutte gaat zeggen: ‘’Daar heb ik geen actieve herinnering aan’’)

Het Romeinse Rijk viel uit elkaar doordat de grenzen niet goed werden beschermd, dus de Europese Unie moet de grenzen beter gaan bewaken. Tegen de Financial Times zei de premier dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de ‘massale toestroom’ uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië niet weet in te dammen. “Zoals we allemaal weten van het Romeinse Rijk: grote rijken storten in als de grenzen niet goed worden beschermd”, zei Rutte. “Dus het is echt een dringende noodzaak dat dit wordt opgepakt.” (Bron: RTL d.d. 27 november 2015) 

Ik ben het 100%, nee, een miljard procent eens met premier (en historicus) M. Rutte. Het West-Romeinse Rijk ging ten onder aan massa-immigratie van verschillende Germaanse stammen; het Oost-Romeinse Rijk ging ten onder aan invasie van moslims.

‘Imbeciel’

Het is zeldzaam dat de Noord-Koreaanse propaganda een Amerikaanse president noemt. Noord-Korea heeft Biden slechts zes keer eerder bij naam genoemd, meestal in beledigende bewoordingen, zoals: “Een imbeciel zonder enige basiskwaliteit als mens”. “Uiteraard kan het worden gezien als de onzin van een oude man zonder toekomst, die niet verantwoordelijk is voor de veiligheid en toekomst van de Verenigde Staten en het als een last beschouwt om nog twee jaar van zijn ambtstermijn te moeten uitzitten.” (Bron: TPO d.d. 24 april 2023)

‘Imbeciele Staat’

De zieke man van Europa was de bijnaam van het Ottomaanse Rijk aan het einde van zijn bestaan in de 19e eeuw en duidt op de eens zo machtige positie van het land, dat tot in de 18e eeuw een serieuze rivaal was van vooral Rusland en Oostenrijk.

AJ heeft de €U de bijnaam ‘Imbeciele Staat’ gegeven vanwege de op handen zijnde omvolking, en dus de nakende ondergang, van €Uropa. De omvolking van €Uropa toont ‘’de dementie van bejaarden’’ aan, die niet verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en toekomst van €Uropa.

De beruchte ‘stelling van Ahmadgoras’ (niet-Westerse wiskunde): IS + IS = IS.

IS (Internationale Socialisten / Woko Haram) + Islamitische Staat (Boko Haram) = Imbeciele Staat (De ondergang van het Avondland).

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_ondergang_van_het_Avondland

Tweede variant van de ‘stelling van Ahmadgoras’: IS + IS = ISIS.

Internationale Socialisten + Islamitische Staat = Internationale Symbiose (Monsterverbond; Islamolinksisme)

Waarschuwing: de ”stelling van Ahmadgoras” is geen complot- of samenzweringstheorie, maar een constatering.

 

Ingezonden : Ahmad Jhawnie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnZus Kim Jong Un: ‘Dreigementen Joe Biden tonen dementie aan'