maandag 25 september 2023
33.1 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
1
(1)

Wij slaven van Suriname het Socialisme

lees ook ...

Noodkreet

Suriname bevindt zich in een heel belabberde situatie en heel veel mensen in het land doen alsof ze slapen! Ook het overgrote deel van de Surinaamse diaspora staat erbij en kijkt ernaar! Alleen bin...

Politiek met ballen in Italië: Meloni schrapt uitkeringen om werkgelegenheid te stimuleren

In een baanbrekende stap heeft de rechtse regering van premier Giorgia Meloni besloten de bijstandsuitkeringen van zo’n 169.000 huishoudens in te trekken. Deze historische hervorming heeft tot doel om Italianen weer aan het werk te krijgen en de economie te stimuleren. De betrokken huishoudens werden afgelopen vrijdag per sms op de hoogte gesteld van deze ingrijpende beslissing. De regering onder leiding van premier Meloni heeft vastberadenheid getoond om de uitdagingen op het gebied van werkloosheid en economische stagnatie aan te pakken. Door de bijstandsuitkeringen stop te zetten, hoopt de regering prikkels te creëren voor mensen om actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt en hun vaardigheden en talenten in te zetten voor de maatschappij.

Bron: De Dagelijkse Standaard d.d. 3 augustus 2023.

Meloni is een voorbeeld voor alle €U-landen. Laat iedereen die in de bijstand/uitkering zit – via omscholing, bijscholing, herscholing – gaan werken. En laat de €U alle overtollige migranten naar China sturen. ‘China heeft migranten nodig’, Knack.be d.d. 29 juli 2023.

Wij slaven van Suriname het Socialisme: van proletariaat naar profitariaat.

Profitariaat: parasitaire bende, alles gratis krijgen is een mensenrecht.

Dini Blokland meer bekend als ‘Ma Dini’ die de NDP verruild heeft voor de VHP, noemt in gesprek met De West, de regering Bouterse ‘’een parasitaire bende’’. Zij heeft de NDP verlaten wegens de grootschalige corruptie en de verarming van het volk. Indien de VHP de weg van de NDP zal opgaan, zal zij niet schromen om ook de VHP te verlaten.

Lees meer op De West 

 

Ingezonden : Ahmad Jhawnie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column, Ingezonden nieuws »

meest gelezen

HomeColumnWij slaven van Suriname het Socialisme