donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(3)

WHO ‘S WHO’S WHORE ???

lees ook ...

Kolonel Kioe A Sen: veel geld en goudsmokkel uit Suriname

Kolonel Werner Kioe A Sen wil strijden tegen staatsvaluta en goud verlies. "Er wordt veel geld en goud weggesluisd naar het buitenland, onder de radar" zegt kolonel Kioe A Sen, de waarnemend bevelh...

We zitten weer midden in een Lockdown die het hele maatschappelijke leven ontwricht. Bijna iedere regering in deze wereld loopt de WHO achterna zoals een koe de kudde. Corona doodt zeggen ze. Maar het vaccine doodt ook of richt  onherstelbare schade aan. Veel dingen kunnen een mens doden als die niet voldoende weerstand heeft. Dag in dag uit voeding met weinig voedingswaarde eten doodt indirect ook. Zo ook werkeloosheid, waarmee ik doel op ledig thuiszitten omdat je van het heersende regime je poot niet op straat mag zetten. Of je mag dat wel, maar de sector waar jij in werkt mag niet open. Van de Overheid mag je doodvallen. Nee, niet door corona, dat mag niet; door verminderde weerstand of door de honger en door het vaccine wel. Dat mag van de Overheid en van de WHO. Je mag ook vooral geen immuunsysteem versterkende drankjes promoten en weggeven. Met vertoon van macht  wordt dit goede werk gestopt. 

De economie is nog niet voldoende vernietigd, het laatste restje wat daarvan over is moet persé kapot. Mannen en vrouwen verliezen hun baan of kunnen hun hossel niet meer doen,  want het is Lockdown. De kleine man crepeert, kinderen raken ondervoedt, want men móet achter de WHO aanlopen ten koste van mensenlevens. Want men mag geen Osodresi van May drinken, men mag niet werken tijdens de steeds terugkerende Lockdown om het gezin te vreten te geven. Wat mag dan wel, is de vraag. Het vaccine nemen waar zovelen al aan zijn gecrepeerd en  door ondervoeding ernstig ziek  worden van corona; dát mag wel. Maar fevermedicijn mag niet en werken ook liever niet. Ook geen Openbaar vervoer. Alles wordt in het werk gesteld om de levens van mensen te vernietigen.

Alles voor het hogere doel: De ideale maatschappij waar arme sloebers die dagelijks moeten werken voor hun geld,  dood moeten! Het plezier van de rijken wordt vergald bij het zien van die sloebers in volkswijken. Het is een conspiracytheory…..Het is niet waar toch? Waarom vaccineert men dan tijdens een pandemie? Virologen weten dat het fout is, want het virus past zich aan en daar komen de varianten vandaan. Dat is geen conspiracy maar één van de eerste lessen over virologie: Niet vaccineren tijdens een pandemie.

Nooit gedacht dat  slimme hooggeschoolde mensen op hoge posten ooit als koeien achter de WHO aan zouden lopen. Misschien denken ze dat zij gespaard zullen blijven wanneer er verder opgeruimd gaat worden. Voor deze 1 procent van de wereld, zijn zelfs regeringen van 2de wereld landen het niet waard te bestaan. Loop maar achter hen en hun geld aan. Wanneer ze je land van de kaart hebben geveegd heb je niets! Wie niet voor eeuwig hun marionet wil zijn, neemt hun vergif en hun geld niet aan !

CV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnWHO 'S WHO'S WHORE ???