vrijdag 12 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
20.5 C
Amsterdam
3
(4)

WHO did this to us

lees ook ...

President Chandrikapersad Santokhi is gevaccineerd tegen covid 19 en heeft de samenleving opgeroepen om zich ook te laten vaccineren. ´Wij moeten geen grappen maken met de ziekte en vooral door de aanwezigheid van meerdere varianten is het nodig voorzichtig te zijn´, zei de president. Onze regering, zoals de meeste andere, moedigt de bevolking aan om het vaccin te nemen vanwege de schrik die de pandemie ons op het lijf heeft gejaagd en de druk van de WHO. De president zei besloten te hebben het prikje te nemen omdat hij veel vertrouwen heeft in de wetenschap.  

´Tot DE WETENSCHAP´behoort voor zover bekend, niet alleen de WHO met zijn medici. Wat zou het leven makkelijk zijn als alles zo eenvoudig was. Er zijn honderden virologen in de Wereld die het onderwerp´vaccines´hebben bestudeerd en er een mening tegengesteld aan die van de WHO op na houden. Maar hun stem krijgt geen officieel platform omdat zij niet behoren tot de machtigen der aarde. Deze wetenschappers delen hun bevindingen op kleine platforms om toch gehoord te worden. De macht om verregaande beslissingen te nemen, ligt bij hen die het grote geld beheren.

Maar intussen is er al vaker door verschillende Wetenschappers(Medici) gezegd, dat het covid Vaccin de response van ons eigen Immuunsysteem tegenwerkt. Dit, terwijl een gezond Immuunsysteem ALLE covid Varianten kan tackelen in tegenstelling tot het Vaccin dat enkel op het eerst bekende coronavirus is gericht. Wetenschappers zeggen dat de derde covidgolf in bijvoorbeeld Zuid Afrika enorme schade aanricht, omdat er daar veel mensen zijn gevaccineerd. Hun immuunsysteem kan de covid Varianten niet meer verslaan, omdat het verdrukt wordt door het Vaccin, dat zelf de varianten niet aankan.

Hiernaast zijn er ook farmaceutische fabrikanten die in geen jaren nieuwe medicamenten hebben gemaakt, maar super inventief zijn geworden in korte tijd, waarvan wij de rekening gepresenteerd krijgen op termijn. Alle covidvaccines zijn namelijk in de experimentele fase, waar bij komt kijken dat covidvaccines ons NIET IMMUUN maken. En daar je ook gewoon besmet kan raken na vaccinatie, is het besmetten van anderen ook een mogelijkheid. De wetenschappers die hun brood verdienen bij de WHO zeggen:bij een Besmetting na Vaccinatie wordt je niet ernstig ziek. En dat zegt ons dus exact niets, want de meeste niet gevaccineerde besmette personen, hebben alleen lichte symptomen.

Volgens een  bepaalde wetenschapper, leert de tweede les virologie de student al, dat er tijdens een wereldomvattende besmetting (pandemie) niet mag worden gevaccineerd omdat het resistentie en`Verbetering´van het virus in de hand werkt. En als dat niet in de lesboeken staat, dan hoor ik het graag. En´Last but not Least:De Vaccine fabrikanten hebben geen enkele aansprakelijkheid voor wat er mis kan gaan met U of Mij na vaccinatie, want de Vaccines zijn nog altijd in de test fase. Het zogenoemde, zo geroemde vaccin haalt de norm niet waar een Vaccin aan moet voldoen en nog nooit eerder waren er zoveel miljoen mensen tegelijk, proefkonijn!

CV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnWHO did this to us