zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
3.4
(5)

TRUCKCHAUFFEUR ASWEEN moet NU VRIJ! GEEN NATIONALE DIALOOG!!

lees ook ...

Rond srefidensi is weer BS Bingo gespeeld met het volk

Het is schaamteloos hoe politieke en maatschappelijke organisaties BS Bingo spelen met het volk op jaarlijkse hoogtepunten zoals Srefidensiviering. Alle politieke partijen en sommige maatschappelijke...

ASWEEN RAMHARAK, de chauffeur van de truck van Pakittow wordt nog steeds vastgehouden door de staat Suriname. Dit land is een DEMOCRATISCH land en GEEN politiestaat en daar houden wij aan vast. Er kan geen voorloper op een NATIONALE DIALOOG zijn als er onschuldige personen worden vastgehouden in de gevangenis die notabene hun familie niet mogen zien. FREE ASWEEN Ramharakh!

Er wordt een NATIONALE DIALOOG gehouden terwijl onschuldige mensen die veel van land en volk houden nog steeds opgesloten zitten. Wie meedoet aan de Nationale Dialoog, terwijl Asween nog opgesloten zit, houdt niet van land en volk.

Mensen, groepen, kerken, vakbonden, EIS de vrijlating van een held van Suriname. Eis dat Asween vrij gelaten wordt. Neem geen deel aan DIALOGEN die gehouden worden, terwijl men VADERLANDSLIEVENDE mensen GEVANGEN houdt. FREE ASWEEN. Doe NIET mee met dingen van dit huidige ANTI-DEMOCRATISCHE REGIME zoals de A-NATIONALE DIALOOG die alleen maar wordt gehouden om van ons protesteren te weerhouden. FREE ASWEEN; FREE HIM!

Het is erg dat in een land dat zich democratisch noemt er zich zulke zaken voordoen. Mensen die een vreedzaam protest hebben geleid en de truck hebben gereden om het protest te begeleiden worden 19 dagen opgesloten zonder bezoek. Zijn we in een POLITIESTAAT?

VREEDZAME SURINAMERS ACCEPTEREN NIET DAT WIJ ZO MISDADIG BEHANDELD WORDEN. WIJ MOETEN OPKOMEN VOOR MENSEN DIE VEEL VAN HUN TIJD, ENERGIE EN GELD HEBBEN GEGEVEN OM VOOR ONS LAND OP TE KOMEN; OM OP TE KOMEN VOOR DE BABY’S EN DE KINDEREN DIE HONGER LIJDEN; GEEN MELK HEBBEN IN HUN PAP, GEEN BROOD OM TE ETEN, GEEN GROENTEN EN GEEN VLEES, TERWIJL DE VADER DES VADERLANDS, MAAND IN MAAND UIT MET HONDERDDUIZENDEN US DOLLARS NAAR HET BUITENLAND GAAT OF HET OP ZIJN PRIVEREKENING STORT. EN HET GELD VAN SURINAME WORDT NOG OP NOG VELE ANDER MANIEREN GESTOLEN.

Laten we de mensen die van Suriname houden steunen en de vrijlating eisen van de truckchauffeur van Pakittow. Twee van de leiders van de ORGANIC beweging, RAOUL HELLINGS en SERGIO GENTLE die protestacties voerden hebben ONTSLAG gekregen uit DE POLITIEDIENST. Zo een anti-democratische regering hebben wij. Suriname is NIET OPGESTAAN tegen de regering NA HET ONTSLAG van deze heren en daarom GAAT DE REGERING NU VERDER met Suriname maken tot een POLITIESTAAT.

We kunnen NIET in DIALOOG gaan met de President die het volk niet hoog acht. Hij is noch bij ORGANIC, noch bij PAKITTOW’S protest naar buiten gekomen om met het volk te praten. Ga niet met de president praten in verband met een nationale dialoog die alleen maar is opgezet om tijd te winnen. Dat is publiek geheim.

NA DE PROTESTEN VAN ORGANIC HEBBEN ZE NOG MILJOENEN US DOLLARS VAN HET SURINAAMS VOLK GESTOLEN ALSOF ZE HIER ZIJN GEKOMEN OM STEEN TE WORDEN. EN ZE STELEN MILJOENEN US DOLLARS VAN HET SURINAAMS VOLK , DAT AL NIET MEER IN DE EERSTE LEVENSBEHOEFTEN KAN VOORZIEN

KOM OP VOOR ONZE LANDGENOOT EN BROER. Hij heeft vrouw en kind. Laat hem niet aan zijn lot over! Hij heeft zijn liefde voor ons land getoond de 17de en heeft niets verkeerds gedaan. ONZE LANDGENOOT HEEFT VOOR ONS GESTREDEN, LATEN WIJ HEM NIET IN DE STEEK LATEN….. FREE ASWEEN!!!

FREE ASWEEN!!!

Hieronder een filmpje van de moeder van Asween Raharakh van mediabedrijf Trishul

 

Trish

 

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

20 REACTIES

20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnTRUCKCHAUFFEUR ASWEEN moet NU VRIJ! GEEN NATIONALE DIALOOG!!