dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
2.4
(7)

SURINAME wordt VERKOCHT!

lees ook ...

Nog 1 jaar tot de volgende verkiezingen

De regering van president Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk in Suriname is inmiddels vier jaar aan de macht, met nog één jaar te gaan voor de volgende verkiezingen. Santokhi’s regering, ...

Het wordt erger en erger in het land met de bokkesprongen die de Surinaamse regering maakt. Dat ze bijna openlijk stelen als de raven is verschrikkelijk. Maar er is nog een fenomeen dat zo mogelijk nog verschrikkelijker is. Suriname lijkt tegenwoordig wel op een hoer die verschillende mannen ontvangt voor geld.

Deze vergelijking geeft weer wat er met ons mooi en gezegend land gedaan wordt; er worden meer en meer mensen uit landen binnengesluisd om meer stemvee te krijgen. We weten al van de duizenden HaÏtianen die tijdens de lockdown binnengebracht werden. Er werd zelfs geen rekening gehouden met de overdracht van Covid. En er worden Indiërs binnengebracht die duidelijk geen zakenlui zijn. Eén plek waar ze verblijven en waar men hen aan heeft zien komen is de Datrakondrestraat achter in de Kasabaholoweg. Regering Santokhi – Brunswijk verkoopt ons land. En wanneer deze regering weg is blijven we berooid achter met vreselijk veel problemen van arme buitenlanders die je zelf hebt binnengehaald. Suriname heeft niet eens zeshonderdduizend inwoners. Er worden mensen binnengebracht om hier een meerderheid te vormen; om ons te overrulen bij het stemmen.

Ook de Afghanen die in de USA vastgehouden worden en niet gewild zijn in de Verenigde Staten, wil deze WISIWASI REGERING binnenhalen. Deze regering is nu bezig met de aanpassing van migratiewetten zodat ze legaal door kunnen gaan met al het afschuwelijke op het gebied van migratie of beter gezegd mensenhandel. Ze willen migratiewetten maken of aanpassen, zodat al hun slechte daden legaal worden. Deze regering gaat om met Suriname zoals een mensenhandelaar omgaat met zijn handel. De effecten voor die mensen interesseert hen helemaal niet.

Grof geld zoeken ze om in hun zakken te steken. Dat hebben ze al bewezen bij de oprichting van de investeringsmaatschappij NEW SURFIN in het begin van hun regeerperiode waar TWEE MILJARD UNITED STATES Dollars in gestort zou worden door een onduidelijke Italiaan. Maar de eigen coalitie partners zoals de ABOP, wisten niets van het bestaan van dat investeringsinstituut en daarbij was het de ministerraad niet eens gepasseerd. Daarna volgde het waterstofbedrijf HPSG dat men niet eens gegoogled had. Ze deden alsof ze niet wisten dat het een nep diefachtig bedrijf was in een reeks van bedrijven die door één en dezelfde persoon failliet waren verklaard. En ga zo maar door. Deze regering geeft er blijk van dat stelen hun tweede natuur is en geen notie hebben van het leiden en opbouwen van een land.

Toen al had deze regering moeten vallen. Maar Brunswijk wilde excellentie blijven en Sinterklaas spelen door geld uit te delen aan mensen met problemen, in plaats van belasting te betalen over het bombastisch groot stuk land waar hij gratis goudconcessies op heeft en dik geld aan verdient. Deze regering verkoopt Suriname voor een appel en een ei om persoonlijk gewin te behalen.

Grote Dank aan Organic voor hun protesten, maar deze regering is daar te ongevoelig voor. Het is een criminele regering. Want  welke president in zijn ‘right mind’ stelt nu net na zijn aantreden zijn vrouw in de raad van commissarissen van STAATSOLIE aan om EURO 5000 per maand rijker van te worden en daar notabene de notulen voor te veranderen omdat zijn echtgenote te jong was voor de post? Als deze diefachtige mensen nog langer aan de macht blijven gaat dit land helemaal naar de klote.

Protestleiders, vóór die beesten van mensen dit land helemaal verkocht hebben, kom met een totale lamlegging tot ze afgetreden zijn!

 

Victoria

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnSURINAME wordt VERKOCHT!