maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
4.2
(6)

Surinaamse jeugd krijgt Gentherapie

lees ook ...

Kolonel Kioe A Sen: veel geld en goudsmokkel uit Suriname

Kolonel Werner Kioe A Sen wil strijden tegen staatsvaluta en goud verlies. "Er wordt veel geld en goud weggesluisd naar het buitenland, onder de radar" zegt kolonel Kioe A Sen, de waarnemend bevelh...

De Amerikaanse FDA heeft de Pfizer covid Gentherapie ook wel vaccine genoemd, goedgekeurd voor gebruik in NOODSITUATIES (Emergency Use Authorizations).  Er werd door de Surinaamse overheid in juli bekendgemaakt dat ook kinderen tussen 12 en 18 jaar gevaccineerd zullen worden. Vandaag ontving Suriname een donatie van meer dan 100.000 doses Pfizer vaccins uit de Verenigde Staten van America (VSA). Als men onze Surinaamse kinderen tussen 12 en 18 jaar deze gentherapie wil toedienen, moet er door de ouders eerst ‘GEÏNFORMEERDE TOESTEMMING’ worden gegeven. (Informed consent). De overheid laat de informatie over deze  ‘medicatie’ jammer genoeg na, vandaar hier onder sumier wat info.

GEINFORMEERDE TOESTEMMING houdt in dat u moet weten wat er toegediend wordt (bijvoorbeeld Gentherapie of een gewoon vaccine), men moet ook geïnformeerd worden over de fase waarin het pfizer ‘vaccine’ zit. De Pfizer gentherapie is net uit fase 3 en is alleen voor noodsituaties goedgekeurd. U moet ook ingelicht worden over de bijwerkingen. Volgens Pfizer is er nog geen 01 procent aan ERNSTIGE BIJWERKINGEN. Dat houdt in dat op bijna elke 100 personen er 01 persoon is met een ernstige bijwerking. (Een gescheurd hartzakje bijvoorbeeld.) En over de bestanddelen die gebruikt worden in dit zogenoemde vaccine moet de gebruiker ook geïnformeerd worden. Gentherapie is niet te vergelijken met fastfood waarvan wij de ingrediënten niet precies (hoeven te) kennen.

De derde fase van het onderzoek is net voorbij en de vaccines zijn vrijgegeven voor NOODSITUATIES. Daarbij mag duidelijk zijn dat de PFIZER COVID-GENTHERAPIE nog een VIERDE FASE te gaan heeft waaraan duizenden mensen wederom vrijwillig zullen deelnemen. De eerste fase waarin 20 tot 100 personen vrijwillig als proefkonijn meededen duurt gewoonlijk een week tot enkele maanden.  De tweede fase waaraan  honderden personen,  eveneens vrijwillig deelnamen duurt maximaal twee jaren en de derde fase waaraan honderden tot ongeveer 3000 personen deelnemen, duurt ÉÉN TOT VIER JAAR! Hierbij mag ik aantekenen dat  de covid-19 pandemie, net  anderhalf jaar in de wereld is en de derde fase is al achter de rug. Het geeft te denken!

De vierde fase waaraan duizenden personen ook weer vrijwillig zullen deelnemen is nog lang niet voorbij en duurt minstens één jaar.  Laten wij onze verantwoordelijkheid niet laten in de handen van de overheid. Want wanneer onze kinderen eenmaal genetisch gemanipuleerd zijn, is er geen terugkeer mogelijk en moeten zij er hun leven lang en het leven van hun nageslacht mee zien om te gaan. Genetische manipulatie is ONOMKEERBAAR!

CV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnSurinaamse jeugd krijgt Gentherapie