donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
3.5
(13)

Santokhi verkoopt SURINAME voor VERKIEZINGSWINST

lees ook ...

Is Jogi een loverboy geworden die aan grooming doet?

De verklaringen van voornamelijk moeder Rishma Gajadien in de zaak rond “onregelmatigheden bij grond” geeft ons een bijzonder beeld van wat er mogelijk gebeurd kan zijn. Mogelijk is gebeurd want er is...

Santokhi je hebt het land verkocht aan drugsdealers en pedofielen. Je hebt het Surinaamse volk verkocht aan Nazi’s.(Dit is geen verzinsel) Wij pikken dit niet. Je hebt negentigduizend hectaren van één van de mooiste stukken SURINAAMS oerwoud, VERKOCHT aan buitenlanders.

Voor geld en verkiezingswinst heb je het Surinaamse volk verkocht, je hebt je eigen kleinkinderen, nichtjes en neefjes hun rustige leven verkocht voor miljoenen US Dollars; verkocht aan drugsdealers, verkrachters en pedofielen. Santokhi, het geld dat je daarvoor hebt ontvangen, geef het terug, want de deal gaat niet door. Hier stopt de verkoop van je landgenoten en je familieleden voor geld.

Wie heeft jou de toestemming gegeven de kinderen van Suriname dit onrecht aan te doen? Wie heeft je de toestemming gegeven om het land te verkopen? Is de Surinaamse grond soms van je vader of van jou? Daar je vijf jaar hebt gekregen om het land te LEIDEN, probeer je het te VERKOPEN. Ben je soms GEK geworden?

Omdat hij grond wil verkopen aan een stelletje Mennonieten bandieten en ze staatsburgerschap wil geven, heeft hij bij de Nationale assemblee het ontwerp-staatsbesluit Overdracht Domeingrond in Eigendom aan Vreemde Mogendheden citizenship en invoering van citizenship bij investment programmas (zodat ze de Surinaamse nationaliteit kunnen krijgen), ingediend.

Schreuder en Santokhi in een tête a tête

Santokhi heeft het land verkocht via het bedrijf Terra Invest van Ruud Souverein en Bert Schreuders die in maart van dit jaar door de rechter veroordeeld is vanwege oplichting, verduistering, smaad en laster. Terra Invest is een bedrijf, dat speciaal is opgezet om samen met Santokhi, frauduleus Surinaamse grond te verkopen om er zelf beter van te worden.

Wij Surinamers pikken dit niet. Het land Suriname was NIET van je VADER en het is NIET van jou. We VRAGEN jou NIET om de VERKOOP TERUG TE DRAAIEN. WIJ GEBIEDEN JOU HET! Dit mooi land is NIET jou eigendom. Draal er niet mee, maar handel ONMIDDELIJK!

Jouw corruptive handelingen met nep bedrijven, je family and friends politiek, de eeuwige belangenverstrengelingen in landszaken, de diefstallen die jij pleegt wanneer je op reis gaat en de vele ander ondergrondse zaken zoals Surinaamse grond verkopen aan de Mennonieten, heb jij stiekem gedaan. Jij hoort in de gevangenis thuis, Santokhi. Je bent een fraudeur van formaat. De grond in Powakka die jij hebt verkocht is niet van jou. Dit gaat niet door, dus je geeft het geld gewoon netjes terug en we gaan rustig verder.

SANTOKHI, je hebt TWEE OREN aan je hoofd, GEBRUIK die, want dit VERHAALTJE krijgt een STAARTJE als je de koop NIET terugdraait.

 

Hieronder de kop van een artikel van Johan Blijer. Het artikel is een aanrader omdat het heel veel informatie en heel veel links heeft over vele zeer kwalijke zaken die zich binnen de Mennonieten gemeenschap afspelen. De titel van het artikel luidt: Gronduitgifte van 90.000 ha aan racistische Nazi Mennonieten Sekte in gebieden van inheemsen in West-Suriname 

 

 

Trish

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnSantokhi verkoopt SURINAME voor VERKIEZINGSWINST