woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

Orbán: USSR tragedie; €U komedie en Brussel parodie

lees ook ...

Leo Brunswijk: an accident waiting to happen -2-

Leo Brunswijk zijn gedrag laat nu wel erg veel te wensen over. Er cirkelt een filmpje op social media waar hij zijn politieke tegenstander, een opportunistische nieuwe VHPer gewezen NDP er, Bennie de ...

PROLOOG

Op de 67-jarige herdenking van de Hongaarse opstand tegen de Sovjet-Unie doet premier Viktor Orbán een paar opvallende uitspraken. In een toespraak trekt hij de vergelijking tussen het voormalige Sovjet-regime (USSR, aj) en de huidige Europese Unie (’€USSR’, aj). “De geschiedenis herhaalt zich”, voegt hij eraan toe…….Maar de EU en de Sovjet-tijd zijn niet helemaal gelijk aan elkaar, vervolgt Orbán. “Gelukkig is wat ooit tragedie was, nu op zijn best een komedie. Gelukkig is Brussel Moskou niet. Moskou was een tragedie. Brussel is gewoon een slechte hedendaagse parodie.”  Bron: Nieuw Rechts d.d. 25 oktober 2023.

MONOLOOG

De USSR was een tragedie, de €U (‘€USSR’) is een tragedie in het kwadraat.

De Openbaring van Johannes

Het Nieuwe Testament, De Openbaring van Johannes 13:11: -“En ik (apostel Johannes) zag (in een visioen) uit de aarde een ander Beest/Monster/Gedrocht (met 2 hoorns) opkomen…….”

Het Beest uit de aarde interpreteer ik als de €USSR (met een ‘hoorn’ in Brussel en een ‘hoorn’ in Straatsburg).

Het Nieuwe Testament, De Openbaring van Johannes 13:1: “En ik (apostel Johannes) zag (in een visioen) uit de zee een Beest/Monster/Gedrocht (met 7 koppen en 10 hoorns) opkomen……”

Het Beest uit de zee interpreteer ik als massamigratie (onstuimige mensenmassa).

De Openbaring van Johannes 13:12. Het Beest uit de aarde (de €USSR) zal de Europeanen dwingen om het Beest uit de zee (migrantenstroom) te aanbidden (te accepteren, te pamperen en te knuffelen).

Rutte waarschuwt EU voor val zoals Romeins Rijk

Het Romeinse Rijk viel uit elkaar doordat de grenzen niet goed werden beschermd, dus de Europese Unie moet de grenzen beter gaan bewaken. Tegen de Financial Times zei de premier dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de ‘massale toestroom’ uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië (en Afrika, aj) niet weet in te dammen. “Zoals we allemaal weten van het Romeinse Rijk: grote rijken storten in als de grenzen niet goed worden beschermd”, zei Rutte. “Dus het is echt een dringende noodzaak dat dit wordt opgepakt.” Bron: RTL d.d. 27 november 2015. 

Complimenten aan historicus Mark Rutte, niet aan premier Mark Rutte, dat hij een actieve herinnering had/heeft met betrekking tot de ondergang van het Romeinse Rijk.

EPILOOG

Quote: Viktor Orbán….Gelukkig is Brussel Moskou niet.

AJ: De €USSR is USSR, echter zonder wreedheid Sovjet-stijl, zie boek The Demon in Democracy (D666) van Ryszard Legutko, Pools filosoof en politicus.

(D-Democracy; 666-symbol Demon/AntiChrist)

Advies AJ aan Nederland: Nexit.

Ingezonden : Ahmad Jhawnie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Column, Ingezonden nieuws »

meest gelezen

HomeColumnOrbán: USSR tragedie; €U komedie en Brussel parodie