woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
4
(3)

NATIONALE DRIKA LOOG; ZIJN LAATSTE STUIPTREKKINGEN

lees ook ...

Boter bij de vis bewijs geleverd hoe nieuwe politieke partij...

Mijn stelling is dat nieuwe politieke partijen niet de oplossing is. Daarover heb ik recent in een artikel bestaande uit 2 delen geschreven. Lees beide delen hier. “Onzinnig te geloven in nieuwe of bu...

De president van Suriname zegt een nationale dialoog te willen starten om tot oplossingen van de problemen te geraken. Maar is dat wel waar? Wil hij oplossingen van de problemen of wil hij gewoon tijd winnen om het vege lijf te redden?

Het laatste is aannemelijker dan het eerste, want Chandrika heeft na de vele vreedzame protestacties vorig jaar van ORGANIC MOVEMENT letterlijk NIETS veranderd aan zijn beleid. Hij is doorgegaan met het opzetten en uitnodigen van FAKE BEDRIJVEN zodat hij en zijn mannetjes via deze bedrijven kunnen ROVEN. Daarnaast is hij doorgegaan met 12 maanden per jaar op reis te gaan met een delegatie met honderdduizenden US Dollars per keer. Ook heeft hij het Surinaamse volk grof bestolen en tot diepere armoede gebracht met de OMO’s, wat inhield dat financiele instellingen  miljoentjes aan Surinaamse dollars, in een termijndeposito van een jaar mochten vastzetten, waar zij NEGENTIG procent rente voor kregen. Als dat GEEN DIEFSTAL is, kunnen wij het woord DIEFSTAL uit het woordenboek schrappen.

Santhoki en Brunswijk gaan!

De bevolking is door deze OMO’s (termijndeposito’s) nog verder verarmt, want toen de rentes zijn uitbetaald, zijn de miljoenen  SRD’s met de rente weer in de samenleving gekomen en is de koers voor de US Dollar omhoog gegaan omdat de vraag naar US Dollars door de extra rente, mee omhoog is gegaan en daarmee de wisselkoers. Als u denkt dat dit allemaal niet waar kan zijn, dan bent u een vreemdeling in Jeruzalem of u woont niet in Suriname. Het is u vergeven als u het niet gelooft. Het is ook ONGELOOFLIJK, maar WAAR!

Door de bestorming van de Assemblee en de plundering van de binnenstad, praat de hele regering en de samenleving maar constant over de plunderingen van de Ghettomensen en hoe erg het is, ALSOF ZE HET NIET GEWEND ZIJN OPENLIJK PLUNDERENDE REGERINGSMENSEN ALS VOORBEELD TE HEBBEN. Want wie plundert er meer dan Santokhi en Brunswijk en wie is er meer Ghetto dan deze mensen? Laten wij maar geen boekje over hen opendoen hier. De plunderende menigte van de 17de lijdt armoede en ze waren witheet van woede omdat ze beschoten werden bij de assemblee, maar wat voor reden hebben de ROVERS SANTOKHI en BRUNSWIJK om dit volk zo grof te bestelen? ZIJ zijn NIET arm, maar RIJK. Ze zijn schandelijk RIJKE ROVERS en dát afschuwelijke ROOFVOORBEELD moet een voorbeeld zijn voor onze jeugd! Stop te praten over Ghettojeugd die de binnenstad heeft geplunderd en hoe erg dat is. Praat over de PRESIDENT en VICEPRESIDENT die een voorbeeld hadden moeten zijn. Maar het enige voorbeeld dat ze gaven was, over hoe je kan ROVEN. LAAG BIJ DE GRONDS GESPUIS! JA de PRESIDENT en de VICEPRESIDENT worden daarmee aangegeven.

Chandrika zegt een NATIONALE DIALOOG te willen om tot oplossingen te komen, maar Chandrika LIEGT. Hij wil een nationale dialoog om uitsel van EXECUTIE te bewerkstelligen. En de EXECUTIE BETEKENT in deze, ZIJN AFTREDEN.

Maar wat is nu die NATIONALE DIALOOG? Of beter gezegd: WIE is die DIALOOG? In de huidige Surinaamse setting is Chandrika de DIA die loog, die liegt, die heeft GELOGEN en BLIJFT LIEGEN. De NATIONALE DIALOOG die hij zegt te willen houden is alleen maar UITSTEL van EXECUTIE; het winnen van tijd om SURINAME van nog meer miljoenen US Dollars te kunnen BEROVEN. Er IS GEEN SPRAKE van DIA LOOG, maar van CHANDRIKA LOOG en die nog steeds LIEGT. ER is geen UITSTEL van EXECUTIE meer voor CHANDRIKAPERSAD SANTOKHI. Hij is door het VOLK AFGEZET, BEDANKT als PRESIDENT!

HET KLETSEN over een NATIONALE DIALOOG is gewoon een SCHIJNBEWEGING om aan zijn lot, BEDANKT te zijn als PRESIDENT te ONTKOMEN; Het zijn gewoon zijn LAATSTE STUIPTREKKINGEN!

EDWARD BELFORT FOR PRESIDENT

SURINAME VOORWAARTS!

 

TRISH

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnNATIONALE DRIKA LOOG; ZIJN LAATSTE STUIPTREKKINGEN