maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
4
(4)

MOORDENAARS REGERING

lees ook ...

Handshake baas Total met Staatsolie was bezegeling vn samenw...

De Fransen staan bekend om hun romantische sferen. De baas van TotalEnergies kon niet bevroeden dat zijn “handshake” met Staatsolie meteen een huwelijk tussen 2 grote rivalen, NDP en VHP, tot stand zo...

Suriname is ziek van de huidige regering, ziek van hun leugens, ziek van hun roverij en ziek van het in de vernieling helpen van hele bevolkingsgroepen. Er is enkele weken geleden een boot met cyanide van een ondernemer gezonken op het stuwmeer die van deze regering toestemming heeft om daar zaken te doen. Daarnaast houden zij ook nog een ondernemer de hand boven het hoofd die tonnen aan ongebuste kalk naast het stuwmeer heeft geplaatst.

Nadat de boot van de ondernemer met het kwaadaardige cyanide is gezonken heeft de overheid  de ondernemer niet opgedragen het direct op te ruimen en heeft ook verzuimd de mensen die daar wonen te beschermen door bijvoorbeeld honderdduizend liters drinkwater te bezorgen voor de bevolking. De personen die de regering uitmaken hebben geen drup medemenselijk gevoel.

En alsof dat kwaadaardige onverschillige gedrag niet al is om van te huilen, hebben ze ook de vrouw Regita asawini Edenburg, die voor haar dorpsgenoten opkwam, thuis opgehaald en opgesloten en nu wordt zij het land uitgezet. Wij moeten nu af van deze kwaadaardige overheid, voorgezeten door twee kwaadaardige mensen, waarvan de ene achter de ander aanloopt om zijn positie en zijn grote winsten in de goudsector te behouden en de andere ook alleen maar bezig is grof geld te maken en het kan hem niet schelen of het goedschiks is of kwaadschiks.

Regita Edenburg

Er is een jongen in het binnenland hoogstwaarschijnlijk door het vergiftigde water overleden. Er waren ook al veel diarree gevallen en er zijn vele huisdieren doodgegaan door het water uit het meer. Regering Santokhi- Brunswijk is erger dan crimineel. Deze regering moet nu opzouten. Het zijn coruptelingen, dieven, nepotisten, rovers en nu ook moordenaars. De assembleeleden schreeuwen moord en brand, maar het enige dat deze ROVERHEID doet, is mevrouw Regita Edenburg die het volk probeert te beschermen, opsluiten als een crimineel zoals zijzelf zijn en haar daarna uit het land zetten.

De minister van Justitie en Politie is ook niet iemand die zelf verantwoordelijkheid neemt. Neen, Mr. Kenneth Amoksi met een rechtentitel voor zijn naam laat zich misbruiken door omhooggevallen misdadigers.

Suriname begint te lijken op een Politiestaat. De mensen die het voor de bevolking opnemen in ernstige gevallen, worden opgesloten zoals op 17 februari, Stephano Biervliet en nu Regita Edenburg.

Deze regering moet voor een wereld tribunaal berecht worden dat geen genade kent zoals zij ook geen genade gekend hebben.

Bam bam bam bam, weg met Chan, weg met Bravo en hen die hun gat likken. Bam, bam, bam, bam, weg met Chan en weg met a wan di e (A)moksi nanga kiriman. Bam, bam, bam, bam!

 

Trish

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnMOORDENAARS REGERING