dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
5.2 C
Amsterdam
0
(0)

KULDIPSINGH en haar BEDRIEGELIJKE REDENEN

lees ook ...

Minister Risma Kuldipsingh van arbeid heeft het bestaan, om op de Nationale televisie te komen  en te vertellen dat ze ongevaccineerden gaat discrimineren. Zij heeft gezegd dat de werkgever niet hoeft op te draaien voor de  quarantaineperiode  van de ongevaccineerden. Dat wil zeggen: als een ongevaccineerde in contact is geweest met een besmette gevaccineerde, maar niet ziek is, en door die besmette gevaccineerde in quarantaine moet, dat de wergever die dagen niet hoeft te betalen. En of je nu voor of tegen vaccinatie bent, ……. dit is discriminatie.

Minister Kuldipsingh die zich ervoor heeft geleend om deze simplistische discriminerende statement te doen, moet dan ook de bal die ze kaatste terug verwachten. Als de minister of de regering de ongevaccineerden wil discrimineren en niet gepakt wil worden op pure discriminatie moeten ze met vernuftigere ideeen komen dan bovenstaande kinderachtige, ondoordachte onzin.

De gevaccineerde die ook in contact is geweest met een besmette gevaccineerde, krijgt wel zijn of haar geld als die in quarantaine moet. Wat als de gevaccineerde een covidbesmetting oploopt en ziek wordt? Worden zijn zieke dagen dan wel uitbetaald en die van een covidbesmette ongevaccineerde  zieke niet? De minister zegt: “We gaan richting een volledig gevaccineerd volk; we hebben een heleboel vaccins gekregen.  Als u niet bent gevaccineerd gaan we u niet uitbetalen. Er zijn middelen tegen covid. Waarom zouden we het dan niet doen. Waarom zouden we het bedrijf dan in problemen brengen voor diegene die niet gevaccineerd is en anderen in gevaar brengt.”

De minister haar hele redenering is krom. Zij noch de regering bepaalt of het hele volk gevaccineerd wordt. Het is en blijft een individuele beslissing. En het is ook geen gegeven dat alleen ongevaccineerden besmet raken of ziek worden van covid. Ik zei het al hierboven. Als een gevaccineerde besmet blijkt en de ongevaccineerde in contact met hem is geweest, moeten ze beide in quarantaine. En de gevaccineerde besmette en /of zieke persoon krijgt zijn quarantainedagen wel uitbetaald en de ongevaccineerde (mogelijk besmette) persoon niet. Dat is oneerlijk en discriminatie.

Ze zegt ook ‘er zijn middelen tegen covid’. Waarom zouden we dat niet doen? Juist ja! Goed dat ze het weet en het ook zelf zegt. Er zijn middelen tegen covid, bijvoorbeeld Ivermectine, waarom zouden we dát niet doen? Waarom Niet? Omdat we vaccins cadeau hebben gekregen en geld van de WHO voor covidzieken en/of -doden? In het verleden zijn er landen geweest waar er hongersnood heerste en kinderen meer op geraamten leken dan op wat anders. Rijke landen konden het problem oplossen met een knip van hun vingers. Maar niks daarvan, zo medemenselijk en gevoelig waren ze niet. Als ze zich plotseling gevoelig en medemenselijk voordoen, moet je de zaak met wantrouwen bekijken.

Ik wil hierbij nog stellen dat Ramadhin en Kuldipsingh hun hand niet moeten overspelen. De coalitie is niets meer dan een rookgordijn voor het behartigen van de eigen groepsbelangen en dat is overduidelijk voor een ieder! Als de ongevaccineerden ook nog met drogredenen gediscrimineerd worden heb je een groot deel van de bevolking tegen je en je zit al niet stevig! Het is maar een waarschuwing.

 

CV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnKULDIPSINGH en haar BEDRIEGELIJKE REDENEN