vrijdag 2 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
10.2 C
Amsterdam
5
(1)

Functie elders

lees ook ...

Brunswijk: Miljoenen inkomstenderving goud- en houtsector

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk deelt mee dat de regering eraan werkt om de miljoenen US-dollars die de Staat misloopt uit de hout- en goudsector, naar de staatskas te laten vloeien.  Door allerl...

Naar aanleiding van de klinkende overwinning van BBB, Build Back Better BoerBurgerBeweging, bij de op 15 maart 2023 gehouden Eerste Kamerverkiezingen, vraag ik beleefd aan Mark ‘Teflon’ Rutte ernstig in overweging te nemen om afstand te doen van zijn premierschap. Elders is er een heel erg zwaarwichtige functie vacant, nl. ‘Redder van de €U’.

Wat houdt de functie ‘Redder van de €U’ in?

“Niet alleen Republikeinen zijn voor beperking van immigratie: de Democratische president Barack Obama (2009-2017) was bijvoorbeeld, ondanks het positieve imago dat hij had bij veel Europeanen, niet bepaald zacht tegenover immigranten. Onder zijn leiding werden tussen 2009 en 2015 ruwweg 2,5 miljoen illegale immigranten uitgezet. Vluchtelingenorganisaties noemden president Obama ‘Deporter in Chief’.’’ (Bron: Knack.be)

‘Redder van de €U’ houdt in ‘Deporter in Chief’ in Brussel worden. Maar waarom ‘Deporter in Chief’ worden?

‘Rutte waarschuwt EU voor val zoals Romeins Rijk’   

Het Romeinse Rijk viel uit elkaar doordat de grenzen niet goed werden beschermd, dus de Europese Unie moet de grenzen beter gaan bewaken. Tegen de Financial Times zei de premier dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de ‘massale toestroom’ uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië niet weet in te dammen. “Zoals we allemaal weten van het Romeinse Rijk: grote rijken storten in als de grenzen niet goed worden beschermd”, zei Rutte. “Dus het is echt een dringende noodzaak dat dit wordt opgepakt.”

 

Bron: RTL d.d. 27 november 2015  

Ingezonden : Ahmad Jhawnie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnFunctie elders