maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(2)

Excuses slavernij verleden wassen neus !

lees ook ...

Economische Illusies van valse profeten

Het is opvallend stil bij de monetaire autoriteiten en de beleidsmakers wanneer koersen stijgen en het devaluatiespook ook in 2023 Suriname behekst. Nadat in de media door formele instituten een infla...

Het voornemen van premier Rutte om op 19 december 2022 in gesprek te gaan over het slavernij verleden komt als donderslag bij heldere hemel. Dat de afschaffing van de slavernij jaarlijks op 1 juli wordt herdacht heeft hij maling aan. Hals over kop en zonder in conclaaf te gaan met de nazaten,walst hij over alles en iedereen heen.

Op 17 februari 2022 heeft premier Rutte diepe excuses aangeboden voor structureel geweld in Indonesie. Voor Suriname geen excuses en geen herstelbetalingen!

Als klap op de vuurplijl kwam het bezoek van minister Kaag. Een onaangename verrassing zonder enige aankondiging vooraf. Ronduit schandalig was de ontvangst van minister Kaag die omringd werd door Surinamers van hindostaanse afkomst die geen affiniteit hebben met het slavernijverleden. Dit terwijl onze marrons op geen enkele wijze gekend zijn in deze.

Suriname is sinds 1975 een soevereine staat ! Een narco staat weet u nog? Wij hoeven u niet uit de brand te helpen. We willen zelf profiteren van onze bodemschatten! En waagt u het niet om ‘t met president Santhoki op een akkoordje te gooien want dan zijn de rapen gaar!

Opo kondre man un opo !!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

18 REACTIES

18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnExcuses slavernij verleden wassen neus !